Šta je novo?

Povezivanje sa paypalom i kupovina u evrima

choda96

Poznat
Učlanjen(a)
03.08.2021
Poena
30
Izvinjavam se ukoliko ovo nije pravo mesto za moje pitanje, naime, imama Intesinu visa inspire karticu povezanu sa dinarskim racunom, da li ja tu karticu mogu da povezem sa paypalom i da li mogu sa njom da kupujem npr na Apple storu, Playstation storu itd (tj da li ona automatski onda te dinare sto imam konvertuje u evre/dolare pa skine u dinarima ili ipak moram da imam i devizni racun sa posebnom karticom)?
Hvala unapred

Mozes koristiti bilo koju karticu.
Prilikom kupovine ces moci da dozvolis paypalu da rade svoju konverziju, koja je jos losija od bankovne.
Bolje je da placas u izvornoj valuti i da banka konvertuje po svom kursu.

Moze se postaviti pitanje oko isplativosti konverzije, ali to je na tebi da vidis da li ti je bolje da dodas po 120rsd mesecno za svaku valutu koju bi koristio. Recimo da su to usd i eur pa bi na kraju ispalo 240 rsd mesecno. Mislim da bi uz obican hit racun svakako trebao da imas malo bolji kurs. Zapravo je do sada bio sasvim pristojan u odnosu na srednji.

Mozes koristiti bilo koju karticu.
Prilikom kupovine ces moci da dozvolis paypalu da rade svoju konverziju, koja je jos losija od bankovne.
Bolje je da placas u izvornoj valuti i da banka konvertuje po svom kursu.

Moze se postaviti pitanje oko isplativosti konverzije, ali to je na tebi da vidis da li ti je bolje da dodas po 120rsd mesecno za svaku valutu koju bi koristio. Recimo da su to usd i eur pa bi na kraju ispalo 240 rsd mesecno. Mislim da bi uz obican hit racun svakako trebao da imas malo bolji kurs. Zapravo je do sada bio sasvim pristojan u odnosu na srednji.
A da li mogu bez posredstva paypala da kupim u evrima npr igricu na playstation storu? Znaci direktno samo da ukucam broj kartice i onaj sigurnosni broj sa poledjine, predpostavljam da mogu, samo ce meni banka sa racuna skunuti u dinarima po njihovom kursu?

Tako je.

Nazad
Vrh Dno