Šta je novo?

Povezivanje mini DV kamere sa PC

Srckica

Cenjen
Učlanjen(a)
07.12.2011
Poena
151
Imam Samsung kameru kupljenu 2006. god.,model VP-D351,uz koju nisam dobila FW kabal ni karticu.Citala sam na ovom forumu da treba da kupim to,zanima me koja je cena otprilike i gde ima da se kupi?Imam 25 snimljenihj kasetica,preskupo je da ih dam nekome da mi to sve prebaci na DVD.
Pokusala bih da to uz bratovu pomoc zavrsim,pa me zanima koji je najprostiji program za prebacivanje i da li ima nesto posebno na sta bi trebalo da se obrati paznja?Zaista mi nije bitno neznam koji kvalitet tih snimaka,samo da uspem da sacuvam te drage uspomene.
Unapred hvala na odgovorima,svaki savet je dobrodosao.:):):)

Hvala na ovom odgovoru,samo me jos zanima gde ima da se kupi FW kabal i kartica i koliko otprilike to kosta?

Kartica je oko 700-800 dinara a kabl 200-300, pogledaj malo po firmama koje se bave prodajom racunarske opreme da ih ne bi reklamirao ili pogledaj PM.

Da ne otvaram novu temu, hteo sam snimak DV prebaciti u 720p za TV (LG LED), koji program bi mi preporučili... ;)

sony vegas

Gledaj da ti kartica bude sa NEC chipoom ( pise sa strane kutije ) . Prvo proveri da mozda nemas Firewire prikljucak na maticnoj ploci onda ti treba samo kabel . Da znamo koja je ploca u pitanju resili bi to . Pozdrav !

kako skinuo ???!!! :trust: misliš "skinuo sa sajta sonija, i uredno platio kreditnom karticom" ?

Nazad
Vrh Dno