Pozdrav, posedujem smart TV Vox, 43ADS314M, koji nažalost nema bluetooth. Zanima me kako povezati svoje bežične bluetooth slušalice sa ovim televizorom na najlakši način? Da li je to adapter koji se prikači preko USB-a na televizor, a sa druge strane preko 3,5mm kabla na audio ulaz na televizoru. Da li bi to radilo, kako se uostalom povežu slušalice i taj bluetooth uređaj? Rekli su mi da ne kupujem običan Bluetooth USB, jer su uglavnom predviđeni samo za Windows (xp,7,10), a ne za android uređaje.
Još nešto, iako moj TV nema bluetooth, ima u android postavkama Bluetooth adresu, i piše nedostupno, kao da nije uključen. E sad pitanje da li je loše prilagođen android pa se to privuklo, ili postoji ugrađen Bluetooth, koji je sw isključen. Bilo koji savet je dobrodošao, hvala
Još nešto, iako moj TV nema bluetooth, ima u android postavkama Bluetooth adresu, i piše nedostupno, kao da nije uključen. E sad pitanje da li je loše prilagođen android pa se to privuklo, ili postoji ugrađen Bluetooth, koji je sw isključen. Bilo koji savet je dobrodošao, hvala