Šta je novo?

povezivanje 2x2in1 sistema zvucnika

erb

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2006
Poena
320
Imam dva komada 2in1 sistema zvucnika (dva satelita i vufer--2 puta).
Dali mogu nekako da se povezu i oba da rade istovremeno.

Ima onaj dzek sto ide u zvucnu kartu iz zvucnika.E sad bilo bi dobro kad bi postojao neki
razdelnik kojim bi povezao dva dzeka (iz oba sistema) i onda ih tako uvezane u jedan kabl (preko razdelnika) ustekovao u onu rupu na zvucnoj karti. Jel moguce ovo izvesti???? Jel pametno? i jel
ima bolji nacin???

Poslednja izmena:
jedan komplet u front, drugi u rear i pichi...

Nazovi me glupim ali te ne razumen. Jel moze detaljnije oko tog prednji-zadnji! :(

jel imas 5.1 karticu ili ... ?

Nemam 5.1 karticu. U tome i jeste caka..Samo pokusavam da dva dzeka uguram u jednu rupu--ako me razumes sta hocu da kazem.Mislio sam da to moze nekim razdelnikom da se uradi.
Nisam siguran zato i pitam!!

Ne trebaju mi 5.1 efekti. Nego jednostavno da se ponasa komp kao da imam dva leva i dva desna zvucnika.

Poslednja izmena:
Postoji razdelnik, naravno.

da, onda to.
a sto ne kupis 5.1 karticu? makar neki budjavi cmi...

imaš na svakoj pijaci da kupiš razdelnik koji na sebi ima jedan pimpek :D i 2 rupice :) (ma koliko ovo smešno zvučalo, tako neki kažu) ili ti imaš 1 muški i 2 ženska konektora.

Ok hvala. Naravno da mi je ovo palo na pamet,ali jednostavno me interesovalo dali je je pametno ovako raditi-obicno na pijaci uvaljaju gov*o pa se drasticno sje*e kvalitet zvuka pa
reko aj da pitam.Valjda treba da se namrstim kad kupujem da mi ljakse ne uvali krsh iz straha. :)

Razmislicu i o kupovini 5.1 kartice ali mi je kuciste toliko nabudzeno da nema prostora ni za k...

Pa brate, to njesra kosta 40 din, i svuda je isto (njesra ali vrsi posao). Naravno mozes da se pomucis i da nadjes one gluposti sa pozlacenim "pimpekom" i sl, ali po vecoj ceni.

Poslednja izmena:
To je to sto trebam da uzmem.

--Jos jedno pitanje-gde se gasi alarm na tom kljucu :)

obicno na pijaci uvaljaju gov*o pa se drasticno sje*e kvalitet zvuka

Isti se toliko smanji da ti na tim 2.1 zvučnicima nećeš to ni osetiti, pošto ni oni (osim ako nisu neki extra kvaliteta) nisu baš spašeni :)
Šala mala, ali hteo sam da kažem da sa kompjuterskim zvučnicima, integrisanim muzičkim karticama, kao i sa mp3-ojkom od 128kbps, ti kvalitet ni nemožeš da osetiš.

Ma stavi to i uzivaj, ja sam nakupovao dosta tih stvarcica na pijaci, imam obicnu muzicku, a na nju je povezan TV,stub,zvucnici za komp i sluske i to bez ikakvih gubitaka u kvalitetu, tj nista se ne primecuje za mp3, filmove i slicno...

... sto manje znas, manje patis, sto bi rekli ...

ovo dupliranje zvucnika sam i sam nekada radio, moze dobro da ispadne

Nije to losa ideja. 4.2 sistem :d

Stavis po jedan woofer sa obe strane i napravis stereo bas:p

Pa, ekshli, ja se dvoumim i to ozbiljno, da li da kupim jos jedan komplet Neo SW-G25 (sada blackberry or something...) ili da prodam ovaj sto imam i da doplatim za JAZZ 9940 ?
Ja sam, ali zaista, odusevljen i zatecen ovim komp. zvucnicima, kao i prvog dana kada sam ih cuo kod drugara.
Za te pare...
S druge strane...9940, neprevazidjena snaga i kvalitet u svojoj klasi; za moj ukus...

Nazad
Vrh Dno