Kako bih najbolje mogao da povezem dva pc da imaju internet konekciju nezavisnu a da mogu sa jednog na drugi da prebacujem podace(1gb-10gb).U sustini jedan da bude non-stop na netu i da skida igrice,muziku itt. a drugi da bude za normalan rad(znaci sve).
Imam kablovsku konekciju u CH i imam dozvoljenu samo jednu IP adresu(znaci samo jedan pc).Imam mogucnost da uznem za dve ip ali sta bi mi bilo potrebno jos za sve to ili da ostanem sa jednom ip pa da uznem neki router ili sta vec.
Nasao sam jedan router pa me zanima dali je dobar ili ne:
Router Surecom OEM Internet Router 4-Port Switch
4x 10/100, NAT-Firewall, VPN, USB Printserver,WAN, Metal Case
Koji bi OS bio dobar za to posto sada imam XP Pro.Nije problem za bilo koji da nabavim.
Molio bih vas da mi date malo opsirnije odgovore posto nisam bas u to dobro upucen.
Imam kablovsku konekciju u CH i imam dozvoljenu samo jednu IP adresu(znaci samo jedan pc).Imam mogucnost da uznem za dve ip ali sta bi mi bilo potrebno jos za sve to ili da ostanem sa jednom ip pa da uznem neki router ili sta vec.
Nasao sam jedan router pa me zanima dali je dobar ili ne:
Router Surecom OEM Internet Router 4-Port Switch
4x 10/100, NAT-Firewall, VPN, USB Printserver,WAN, Metal Case
Koji bi OS bio dobar za to posto sada imam XP Pro.Nije problem za bilo koji da nabavim.
Molio bih vas da mi date malo opsirnije odgovore posto nisam bas u to dobro upucen.