Meni je stvarno najiskrenije žao što imate problema. Ono - veran sam broju, priznajem da je to glavni razlog ostanka na MTS, ali stvarno nikad nikakvih većih problema sa njima nisam imao, barem ne vrednih da gubim više od 5 minuta svog života razmišljanja o istim. Prepaid sam korisnik otkad su se prvi put u ovoj zemlji pojavile priuštive kartice i telefoni, a to je fakat doneo MTS. Setite se samo koliko je Mobtel odvaljivao od života sa svojim ciframa. Promenio sam broj jer su mi 2002. ukrali aparat, mada sam pola godine kasnije taj broj ipak uspeo da vratim - nedovoljno brzo jer sam ljudima već dao novi broj. Od 2004. sam na postpaidu, prvo BEL paketi, sad MIX1000, od decembra prošle godine, a uz svaki račun mi dođe listing, od prvog postpaid računa koji mi je ikad stigao.
Neke stvari koje tvrdite apsolutno - stoje. Ako ste nacinculirali paket u sekund da ga potrošite, biće problem sa aktuelnim presecima stanja na *797#. Ja nemam taj problem jer imam otprilike odgovarajući paket koji često ne potrošim, tako da mi je svejedno. Hvatam se za telefon uvek kad mi je potreban, pričam i SMS-ujem koliko god mi se SMS-uje, a stanje proveravam najčešće jednom nedeljno. Meni cela ova situacija potpuno odgovara.
Oko mene svet ima i Vip i Telenor (zato sam i prešao na MIX) i mogu da vam kažem da i oni neke svoje muke muče. Ja sam na ove moje muke navikao, a imam stvarno mnogo pametnijih posla u životu nego da tražim svaki sekund gde su me uštinuli, ako uopšte jesu. Ja sam jednom imao problematičan račun i problem lako rešio.
Meni stvarno ne deluje kao da ljudi kradu, nego prosto ne daju dovoljno kvalitetnu uslugu, verovatno iz razloga što tamo nema stvarno kvalitetnih ljudi koji bi to izneli na svojim leđima. Budimo realni, u Srbiji retko gde ima stvarno kvalitetnih ljudi, inače ne bi bili tu gde smo. Prosto je to - tako, polako se situacija popravlja, a kakvih smo znanja, obrazovanja i ljudskih kvaliteta kao narod, ja mislim da mi ni ne možemo bolje. Ko hoće nešto drugo, pretpostavljam da mora da ode odavde.
Ne treba daleko ići da bi našli dokaz za ovo što pričam, pogledajte samo VIP. Koliko su bombastično dolazili na tržište, raznorazne kampanje i najave, a ja sem njihovih Minija svuda po gradu i crnobelocrvenih reklama ništa nisam primetio drastično na tržištu. Mobtel je preuzeo Telenor, i da li se opet drastično nešto promenilo? Nije.... Kako i da se promeni kad za sve te firme rade isti ljudi - Srbi.