Šta je novo?

Pouzdana ploča

dekibgd

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2006
Poena
301
Treba mi preporuka za pouzdanu ploču za Core 2 Duo, a da može i Quad. Čini mi se ok ASUS P5K, voleo bih da ima integrisanu grafiku i zvuk pošto nisam baš zahtevan po tom pitanju.

Šta preporučujete?

Poslednja izmena:
Kakav je ovaj asus za overclock? Koliki fsb moze da izvuce - ima li fsb wall? Ja bih njega kombinovao sa nekim od e2xx.
Mada ako uzmem e2160 i metem fsb od 1333 to znaci da ce da radi na 3ghz sto je taman zar ne?

Poslednja izmena:
Kakav je ovaj asus za overclock? Koliki fsb moze da izvuce - ima li fsb wall? Ja bih njega kombinovao sa nekim od e2xx.
Mada ako uzmem e2160 i metem fsb od 1333 to znaci da ce da radi na 3ghz sto je taman zar ne?

:) ma stavi motor iz Dačije u BMW i pojačaj mu ler gas. Mislim greota taj procesor na tu pločicu.

Koja integrisana ploca za Intel bi bila ono sto je za AMD, Biostar AMD 690G? Znaci neka sa integrisanom slicnom grafikom, slicnom cenom i dobra za overclock E21x0.

Zašto? To je taman kombinacija kako treba.

Meni su ipak ploče P31 i P33 mera za 21xx procesore, jer oni su pre svega tu da dobijemo jeftin kompjuter, P5K je ipak pun P35 i smatram da je za kupca koji ne žali pare i da njoj ipak odgovara neki E6x50 i VGA bar 8600GTS i 2x 1024MB DDR2 na 800MHz. Eto, samo zbog toga.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno