Šta je novo?

Pouzdan servis za popravku Philips Matchline televizora?

vrobec

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2002
Poena
675
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D + Thermalright Silent Assasin 120 SE
Matična ploča
MSI Tomahawk B450
RAM
Corsair Vengeance 3000MHz DDR4 2x8GB
GPU
Sapphire Nitro + RX580 8GB
Storage
Kingston KC3000 1TB
PSU
Cooler Master v850
Kućište
Chieftec Dragon Midi Tower
Monitor
AOC 24G2SPU
Miš & tastatura
Logitech MX518, Logitech keyboard
Ostale periferije
XSX, PS5, NSW, LG C3
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 10T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Usled udara groma televizor se pokvario. Da li znate dobar servis koji popravlja Philips TV, u pitanju je digitalni model. Novi Sad u prednosti, ali ako nema moze i u Beogradu.

Pozdrav!

vrobec je napisao(la):
Usled udara groma televizor se pokvario. Da li znate dobar servis koji popravlja Philips TV, u pitanju je digitalni model. Novi Sad u prednosti, ali ako nema moze i u Beogradu.

Pozdrav!

Jedan jedini - Zarka Zrenjanina (znaci Beograd, kod Vukovog spomenika tacnije kod Depoa), nemoj da se zezas sa ostalim indijancima, govorim iz iskustva...
Usput, oni su i (bili) zastupnici za Philips...
Pozdrav!
:wave;

SuperStarr je napisao(la):
...

Jedan jedini - Zarka Zrenjanina (znaci Beograd, kod Vukovog spomenika tacnije kod Depoa), nemoj da se zezas sa ostalim indijancima, govorim iz iskustva...
Usput, oni su i (bili) zastupnici za Philips...
Pozdrav!

OK, hvala puno. Posto sam iz Beceja da li bi mogao dati telefon ili naziv firme. Ako ne nadjem blize (NS) ostaje mi jedino ovaj servis.

Pozdrav!

Ne mogu nigde da iskopam racun, negde je u kucu samo ga treba naci... :D
Potrazicu jos malo, ako ne probaj preko 988...
:happy:

Ne mogu nigde da iskopam racun, negde je u kucu samo ga treba naci... :D
Potrazicu jos malo, ako ne probaj preko 988...
:happy:

Ok, puno hvala na ulozenom trudu, probaj da nadjes. Ako ne ostaje mi 988.

Pozdrav!

Taj servis je Tehnicom zajedno sa njihovom prodavnicom to je jedini servis u toj ulici.Probaj preko njihovog sajta.

Servis se zove Beotronic i mislim da nema veze sa Tehnicom-om.

Space cowboy je napisao(la):
...Beotronic telefoni: 3442114, 4440841

Ovo je tacan odgovor, jos 1x da istaknem, izuzetno profesionalan servis (ne daj boze da vam zatreba ikad ali...)
P.S. Da ih je vishe makar u BGD, gde bi nam kraj bio....

izuzetno profesionalan servis (ne daj boze da vam zatreba ikad ali...)

Možda za TV aparate. Ortak je njima nosio CD player, pa su ga zavlačili nekoliko meseci, kao transport je, pa je procesor, pa je onda nešto treće, a za svaki deo se čekala isporuka iz Holandije koja samo što nije stigla....

Da, na TV aparat sam mislio kada sam rekao da su "profesionalni". Mene su zavlachili razni (privatni) TV servisi, osposobljavajuci mi Philips na par dana da bi se zatim povratio problem, onda bi bila pricha kako je to slabo uvozhen model kod nas, niko nema shemu za njega, morace to ipak u ovlasceni servis... :evil: Naravno uz povracaj novca! :D
Gore pomenuti ovlasceni servis ga je "sredio" za nedelju dana (za isti vremenski period kao i kod privatnika), zamenivsi mu procesor, i sada TV To-shiba-Ko-Ludo...

Nazad
Vrh Dno