Šta je novo?

Pouzdan sajt ili ne?

I ne bas sudeci po footeru tj. McAfee slicici koja pokazuje da je sajt secure 4. juna :) a u stvari nemaju ugovor sa njima oko provere sigurnosti.

Šteta. Cene su mi bile sumnjive, odnosno nerealno niske.

Ima li neki sajt gde mogu kupiti patike a da je na teritoriji EU?

Gledao sam na e-Bay-u međutim zbunjuju me aukcije, ne znam kako to sve funkcioniše, ni koliko košta isporuka i slično.

Poslednja izmena:
Kinezi ==>> zaobidji

U principu, uvek uradi whois ali i na G trazi "url.com" (sa navodnicima) - prve 2-3 strane ce biti dovoljne da steknes predstavu. Mozes da probas i Yahoo Answers...

Hvala svima na savetima.

P.S. Footlocker je fini sajt ali ne šalju u Srbiju.

Poslednja izmena:
^^^ Ako se ne varam, pre je radilo normalno a sada koliko vidim mora da se plati preko WU. Verovatno smo se izgubili negde oko konverzija Yugoslavia->Serbia and Montenegro->Serbia ili je bilo dosta prevara i "paketa koji nisu stigli".

Sve su to kineski sajtovi koje si dosad linkovao.
A za iste pare imas da kupis u Beogradu sta zelis.

Ovo nije normalno. Na celom eBay-u nema dva para Nike Shox R5. Šta nije u redu? Možda moja pretraga ne valja? U Google-u izbacuje milion sajtova koji prodaju taj model.

Da, ali samo 590 sajtova koji nisu supplemental => sport equipment je popularan niche koji mnogi ciljaju na, neki bi rekli, neeticke nacine ;)

OK, to znači da ikakav pokušaj kupovine sa tih sajtova znači fail i izgubljen/ukraden novac sa kartice?

To je komentar na relevantnost broja od 1,5mil.
Ja napisah "neki bi rekli" - zaboravih da kazem da to meni ne bi bio problem. Vec sam ti ranije napisao koji bi bili moji glavni kriterijumi za procenu valjanosti sajta.

To je komentar na relevantnost broja od 1,5mil.
Ja napisah "neki bi rekli" - zaboravih da kazem da to meni ne bi bio problem. Vec sam ti ranije napisao koji bi bili moji glavni kriterijumi za procenu valjanosti sajta.
Kupovao si nekada sa "ovakvih" sajtova? Interesuju me iskustva. Za dobar deo tih sajtova može i plaćanje bez PayPala.

Čak i da ima onih modela koji me interesuju na eBay-u video sam da ovde ljudi traže nekakve procente prilikom kupovine sa eBay-a. Na sve ove bezobrazne carine da nekome priuštim zadovoljstvo da zarađuje na taj način - ne dolazi u obzir.

Samo 2 puta sam kupovao nesto materijalno sa neta, a i to je bilo sa jako renomiranih sajtova. Meni sve to zezanje sa shippingom, carinom, cekanjem, otvorenim paketima i sl, nije vredno nesto vece razlike u odnosu na kupovinu ovde. Da ne spominjem potencijalne probleme ako roba stigne ostecena, ili ako je ostete carinici, ili ako se pokvari posle 15 dana itd itd.
Izuzetak je naravno, kad nesto jako zelis, a nema ga ovde. Ako te patike postoje kod nas, ne bih se razmisljao 2 min. - razloga je previse za nabrojati.
btw, ja bih ono sa proverom renomiranosti sajta upotrebio ne samo da vidim da li je neki sajt dobio ocajne kritike, vec ne bih kupovao ako sajt nema dovoljan broj izrazito povoljnih kritika.

Nazad
Vrh Dno