Šta je novo?

Pouzdan domaći hosting provajder ?

Gargoyle

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2002
Poena
619
Molim vas preporučite mi pouzdanog domaćeg hosting provajdera. Potrebne su mi osnovne stvari php, mysql, nekoliko pop mail naloga. Posedujem .com domen. Bitna su mi eventualna vaša iskustva i preporuke po pitanju podrške na email i telefon, kao i kulturno funkcionisanje svih servisa, uptime i sl..

Iskustva sa ehost.co.yu ?
Iskustva sa hosting.co.yu ?
Iskustva sa netsector.net ?

preporuka za www.istanco.com
imas nesto od ponude na site-u ali uvek mozes da posaljes mail i dogovoris se za neki poseban paket ako ti ni jedan od ponudjenih ne odgovara. serveri su u usa, uptime je odlican, nikada nisam imao problema.

www.dream-hosting.org , ja sam ekstra zadovoljan mada nemaju telefonsku podršku ali imaju support desk i odgovaraju svakim danom u bilo koje vreme i to često za oko sat ili dva nekad i manje od sat... mada sve zavisi i za kakav ti sajt treba da bi ti preciznije preporučili, odnos cene i prostora i protoka i td. Dakle koliki ti je protok potreban?

Ja hostujem nekoliko prezentacija kod ScNet-a i vrrrrrrrrlo sam zadovoljan, i podrškom i ažurnošću.

ima li jos neko neki predlog za hosting kod nas?

DeX-Force je napisao(la):
www.dream-hosting.org , ja sam ekstra zadovoljan mada nemaju telefonsku podršku ali imaju support desk i odgovaraju svakim danom u bilo koje vreme i to često za oko sat ili dva nekad i manje od sat...

slazem se u potpunosti..

jos jedna prepouka od mene!

ee da, bio sam na www.hostingmania.co.yu i nisam imao nikakvih problema ali su bez objasnjenja podigli cene za 50% ..

trabl je napisao(la):
ima li jos neko neki predlog za hosting kod nas?
Promenio sam mnogo domacih hostinga i trenutno se zaustavio kod Beotela. Ako vam je podreban hosting za vise prezentacija odlicni su im Reseller paketi. Telefonsku podrsku nemaju neku, ali im je zato mail podrska odlicna i veoma su brzi i uvek izlaze u susret, sto ne mogu reci za druge domace provajdere. Za sada (od januara) nemam nikakvih zamerki.

Pozdrav

www.dream-hosting.org , ja sam ekstra zadovoljan mada nemaju telefonsku podršku ali imaju support desk i odgovaraju svakim danom u bilo koje vreme i to često za oko sat ili dva nekad i manje od sat... mada sve zavisi i za kakav ti sajt treba da bi ti preciznije preporučili, odnos cene i prostora i protoka i td. Dakle koliki ti je protok potreban?

Oni imaju dobru ponudu, kako cene, protoka i prostora da hostu....
Mada i mekehosting.com ne zaostaju ama ni malo....

Ima li js ko neka iskustva sa ovim hostovima? :trust:

trabl je napisao(la):

Sa "ovim" hostovima? Ne pricamo o jabukama na pijaci.. sta ces vise od ovoga? Sve je sazeto. Ima forum i search gore na sredini... :type:

tesa je napisao(la):
Cini mi se da ipak malo duze traje dovlacenje stranica od njih...

da.. malo je sporiji server.. odnosno link?! i ping kad se radi veci je... al' je stabilnost odlicna.. moj ortak drzi kod njih site.

:type:

trabl je napisao(la):

Hm, interesantno je što makehosting.com nema nigde pomenut mesečni protok, što je najvažnije to je ono što jedino i košta kod web hostinga, to mi je malo sumnjivo, u takvim slučajevima se obično koliko sam čuo desi da te u jednom trenutku obaveste da je tvoj sajt prevazišao mogućnosti tog paketa ili njihovog web hostinga a da ti ni neznaš zašto i koliki limit u stvari imaš.

Ja sam definitivno za Dream Hosting ;)

Love Hunter je napisao(la):
Sa "ovim" hostovima? Ne pricamo o jabukama na pijaci.. sta ces vise od ovoga? Sve je sazeto. Ima forum i search gore na sredini... :type:

Pa da sa ovim hostovima! Konkretno sam mislio na
www.dream-hosting.org i na,
www.makehosting.com jer poprilicno odskacu sa cenama od svih ostalih... Ipak tebi hvala na "komentaru"

Hm, interesantno je što makehosting.com nema nigde pomenut mesečni protok, što je najvažnije to je ono što jedino i košta kod web hostinga, to mi je malo sumnjivo, u takvim slučajevima se obično koliko sam čuo desi da te u jednom trenutku obaveste da je tvoj sajt prevazišao mogućnosti tog paketa ili njihovog web hostinga a da ti ni neznaš zašto i koliki limit u stvari imaš.

Ja sam definitivno za Dream Hosting ;)

Hvala na predlogu druze, i ja sam primetio da nemaju protok naglasen na sajtu pa sam im odmah poslao mail i pritao ih. Za paket 1, od 200MB protok im je 25GB sto je i vise nego potrebno.... A najvavio mi je i povecanje pop3 naloga, ftp naloga i jos kojecega...

Da li je ko od vas imao iskustva sa ehost-om, jer koliko vidim oni su najpovoljniji sa cenom, najbolje usluge nude za vas novac i sve... Hmm?

eHost definitivno nije najpovoljniji ali je zato stvarno server ok. Ja i dalje
kod njega imam najveci paket jos od pre 2 godine. Tehnicka podrska nije
bas bila na vreme ali ipak to su sitnice vazno je da je usluga ok.

Od konkurencije moju preporuku ima Dream Hosting i eHost.

P.S.

Glupo bi bilo da promovisem sad moje usluge. :wave:

I dajte josh koju konstruktivnu preporuku za hosting, i lepo ovu temu postavite za sticky

Poslednja izmena od urednika:
Pa moj sign. sam kaze :D
hostujem site evo vec 2 god. ima.. bas stvarno nisam imao prob. mozda jednom ali to je bilo nesto kratko koliko se setjam ..
Mislim da i nove cene cak nisu mnogo ... jer kome je mnogo da da 35e godisnje, onda stvarno ...

Dajem glas za hm :)

Poslednja izmena:
Pa to je lepa navlaka ali onda te za sledeću godinu čeka da platiš za Private paket 189*12 = 2268 + PDV = 2676 + 850 za domen = 3526 + možda i poskupe do tada. ;)

Pa ko tebe tera i obavezuje da kupis i sledece godine kod njih?

A sto ne napravite negde sajt za dzabe?? Mislim da ima dobre ponude za dz, a svi koji su ozbiljni, hosting + .com!!

Nazad
Vrh Dno