Šta je novo?

Potrebno objasnjenje u vezi asusa v9999?

bandit je napisao(la):
Ljudi hoce li neko da mi odgovori dali su ispravna ta 4 pipelina ili nisu u igricama je sve ok a zeza na 3d marku 05 .

Probaj,16x1,5vp??
Znaci vratis *vertex-shader* na fabricke vrednosti i probas.

pozz

starac je napisao(la):
3Dmark03 i 05 uopce nisu pokazatelji pravi performansi iz vec poznatih razloga,tako da se sa tim ne zamaram previse,a ove tablice sa rezultatima u Top 10 su me malo nasmijale.

I kad bi htio sad nesto dokazivati trenutno nisam u mogucnosti jer imam disk od 800mb i Win98 na njemu.
Sa ovim procesorom a pogotovo sa m.plocom ne mogu izvuci ni blizu neki maksimum iz graficke,i to je recimo jos jedan razlog.

Pa ako si tolika faca,imas Leadtek-6800 na 440/970 ajde dokazimi,molimte,a ne da se vadis kako imas hard od 800mb-a i win98 :trust:

Aj poz.

800+128 sa kartice :)
Mozda je pozajmio od druga hard pa ceka novi,ili voli graficke karte a hardovi mu nisu bitni... ili...

mhz je napisao(la):
Pa ako si tolika faca,imas Leadtek-6800 na 440/970 ajde dokazimi,molimte,a ne da se vadis kako imas hard od 800mb-a i win98 :trust:
Aj poz.

Nisam ja faca i ne glumim facu.Faca je jedan jako sirok pojam.
Ja tebi ne moram i ne zelim nista dokazivati,i tako ce i ostati.
A hard je trenutno na popravku...

Poz...

Jerry[NS] je napisao(la):
800+128 sa kartice :)
Mozda je pozajmio od druga hard pa ceka novi,ili voli graficke karte a hardovi mu nisu bitni... ili...

...ili pricas gluposti.

16x1,5vp radi odlicno u igrama ali zeza u 3d marku 05 ,kada vratim na defolt u testu radi normalno bez crvenih crtica, pa neznam dali taj 3d mark radi kako bi trebao i dali je bas pravi pokazatelj otkljucanih +4. Molim vas bez prozivanja imao sam Leadtek a400 dok nije riknuo stvarno dobra karta cak mi se vise svidela od ovog asusa .Asus dodje kao igracka prema njoj , nemojte ovo uzeti licno niti sam pristrasan . Kako god okrenes karte su po jacini iste . Mada iskreno posle crkavanja doticne skupljam hrabrost da probam neki drugi bios na novoj karti pa se dobro raspitujem o tome malo li je 270 jevrica.

bandit je napisao(la):
16x1,5vp radi odlicno u igrama ali zeza u 3d marku 05 ,kada vratim na defolt u testu radi normalno bez crvenih crtica, pa neznam dali taj 3d mark radi kako bi trebao i dali je bas pravi pokazatelj otkljucanih +4. Molim vas bez prozivanja imao sam Leadtek a400 dok nije riknuo stvarno dobra karta cak mi se vise svidela od ovog asusa .Asus dodje kao igracka prema njoj , nemojte ovo uzeti licno niti sam pristrasan . Kako god okrenes karte su po jacini iste . Mada iskreno posle crkavanja doticne skupljam hrabrost da probam neki drugi bios na novoj karti pa se dobro raspitujem o tome malo li je 270 jevrica.

Ma ne prozivam te nego me bas zanimalo sta je bilo sa njom.
Ako radi u igrama onda je ostavi na 16x1,5.
3dmarkom se nemoj zamarati previse.

bandit je napisao(la):

Ma ako ti se pojavljuju linije ili tackice jedan Pixel ili Vertex Pipeline ti nije ispravan. Pre ili posle ces primetiti u svim igrama da ima nekih "nepravilnosti". Konkretno pokreni doom3 i vidi sta ce da se desi. Moj savet: probaj na 12/6. Inace Asus V9999xx kartice su super, mada je Leadtek kao glavni NVidijin partner verovatno bolji. :wave:

Ma ostavicu je na defoltu ako mi negde zaskripi dignucu klok preko drajvera pa kako mu bude . Hvala vam svima na odgovorima.Nego nigde nisam nasao program za menjanje biosa iz windowsa za asus graficku ako ga ima gde da ga nadjem .

Nazad
Vrh Dno