Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Gde mogu da kupim ( po dobroj ceni)256MB SDRAM-a za notebook? Naravno ne mora biti novo ali mora da radi na IBM T20. Skoro sve PC100 rade ali PC133 vrlo malo.
Gde mogu da kupim ( po dobroj ceni)256MB SDRAM-a za notebook? Naravno ne mora biti novo ali mora da radi na IBM T20. Skoro sve PC100 rade ali PC133 vrlo malo.
SDRAM za notebook je tesko naci po bilo kakvoj ceni, a po dobroj je gotovo nemoguce .
Pre neki mesec sam prosao kroz celokupan proces, i to trazeci 128MB PC66 SDRAM za svoj Toshiba Satellite (star je, al se jos drzi ).
U vecini radnji u kojima sam bio su me samo cudno pogledali, a neki su me uputili na ZD Elektronik. Nalaze se u Bulevaru Kralja Aleksandra, mislim da je broj 180 (nalazi se u nekom pasazu, kad krenes iz centra sa desne strane ulice).
Tamo sam nasao polovnu Toshibinu memoriju, koja upravo vredno radi svoj posao dok kucam ovo. Cena nije bila sitnica ali, s obzirom na sve, nije ni bila mnogo (bilo mi je jako vazno da je nadjem, ma koliko da kosta).