Šta je novo?

potrebno 256MB SDRAM za notebook

Bolekomp

Slavan
Učlanjen(a)
24.11.2005
Poena
301
Gde mogu da kupim ( po dobroj ceni)256MB SDRAM-a za notebook? Naravno ne mora biti novo ali mora da radi na IBM T20. Skoro sve PC100 rade ali PC133 vrlo malo.

imas u Listu Cvijiceva 46

Bolekomp je napisao(la):
Gde mogu da kupim ( po dobroj ceni)256MB SDRAM-a za notebook? Naravno ne mora biti novo ali mora da radi na IBM T20. Skoro sve PC100 rade ali PC133 vrlo malo.

Znam za EWE computers tj. List koji im je maloprodaja ali imaju samo jedan PC133 i kosta 5600 din. Malo mnogo ipak. U svakom sluchaju hvala za info

SDRAM za notebook je tesko naci po bilo kakvoj ceni, a po dobroj je gotovo nemoguce :(.
Pre neki mesec sam prosao kroz celokupan proces, i to trazeci 128MB PC66 SDRAM za svoj Toshiba Satellite (star je, al se jos drzi :) ).
U vecini radnji u kojima sam bio su me samo cudno pogledali, a neki su me uputili na ZD Elektronik. Nalaze se u Bulevaru Kralja Aleksandra, mislim da je broj 180 (nalazi se u nekom pasazu, kad krenes iz centra sa desne strane ulice).
Tamo sam nasao polovnu Toshibinu memoriju, koja upravo vredno radi svoj posao dok kucam ovo. Cena nije bila sitnica ali, s obzirom na sve, nije ni bila mnogo (bilo mi je jako vazno da je nadjem, ma koliko da kosta).

Vrh Dno