Šta je novo?

Potrebni testeri za Android aplikaciju

nnnn

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2006
Poena
349
Pozdrav

potrebno mi je par testera za Android aplikaciju, koja ce uskoro da se pojavi na marketu i kostace oko 5USD.
U pitanju je Android verzija postojece iPhone aplikacije, vodic za koriscenje DSLR fotoaparata( za amatere namenjen ;) )

http://itunes.apple.com/gb/app/photocaddy-photography-tips/id329338219?mt=8

Oni koji se jave dobice, finalnu verziju za dz.

Poterban mi je neko sa vecim ekranom od 320x480( desire, motorola milestone, etc.. )
Kao i neko sa manjim ekranom tipa wildfire, tatto.

Potrebno je da mozete da uhvatite screen shoot aplikacije, tacnije 1-2 prozora koji me interesuju, kao i ako i kada primetite crash da mi kazete sta ste radili da dobijete. Jos ako mi date log, volim vas.. :d :d :d :d

Ne bi trebalo da ima puno bagova, posto je pri kraju razvoj.

Ako ima neko zainteresovan nek mi posalje pm, i nek kaze koj uredjaj poseduje.

Unapred zahvalan.

Moze android na hd2 :D

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Hvala svima koji su se javili, prikupio sam dovoljno feedabacka, i par bugova je isplivalo.

Finalna verzija je od jutros na marketu, a ja cu sad poslati svima koji su mi poslali pm finalnu verziju.

Ne znam kakva je tvoja aplikacija, ali aplikacija Photography Trainer vec postoji za Android. Nadam se da je bolje odradjena ;) A uvek postoji mesta za vise slicnih aplikacija

Ova je na iPhonu razbila i sa prodajom kao i ocenama, u raznim casopisima i sajtovima je predstavljana, dobila neke nagrade itd..

Mislim ja nemam nista sa prodajom, ja sam samo razvio kopiju za Android po ugovoru za fiksnu cenu..

Mada mozda napravim srpsku verziju za vipovo takmicenje ako me ne bude mrzelo.. :)

Evo ja se javljam da pomognem dobrovoljno. pa me kontaktiraj na pm...:)
Naravno ukoliko su ti jos uvek potrebni testeri...

Nazad
Vrh Dno