Šta je novo?

Potrebni saveti o bezbednosnim programima

• Začetnik teme Začetnik teme gmlale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gmlale

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
Mobilni telefon
063626864
Pristup internetu
  1. Optički internet
Molio bih da ako ko zna neku literaturu u vezi bezbedonosnih programa na netu da moze da se skine,da mi preporuci, moze na engleskom(srpski jos bolje)
skinuo sam test firewallova ako ima jos takvoga molim uputite me
Zasad sam koristio od antivirusa Nortona, Kasperskog, a od skora AVG 6.0 (cini mi se da stvarcica nije za potcenjivanje), od firewallova Zone alarm i B.I. Deffender

gmlale je napisao(la):
Molio bih da ako ko zna neku literaturu u vezi bezbedonosnih programa na netu da moze da se skine,da mi preporuci, moze na engleskom(srpski jos bolje)
skinuo sam test firewallova ako ima jos takvoga molim uputite me
Zasad sam koristio od antivirusa Nortona, Kasperskog, a od skora AVG 6.0 (cini mi se da stvarcica nije za potcenjivanje), od firewallova Zone alarm i B.I. Deffender
Avg 6 nije za potcjenjivanje,i sam sam ga koristio.Medjutim,tek kad sam presao na Kaspersky 5 vidio sam kolika je razlika.Od njega sada sigurno neces naci bolji AV.Sto se tice firewall-a ja koristim ZoneAlarm Pro,verzija 5 i meni radi super,mada vidim da je tu konkurencija znatno veca.Pozdrav

zoran l je napisao(la):
Avg 6 nije za potcjenjivanje,i sam sam ga koristio.Medjutim,tek kad sam presao na Kaspersky 5 vidio sam kolika je razlika.Od njega sada sigurno neces naci bolji AV.Sto se tice firewall-a ja koristim ZoneAlarm Pro,verzija 5 i meni radi super,mada vidim da je tu konkurencija znatno veca.Pozdrav
jel se tvoje iskustvo bazira na ta dva av programa? ja sam ih dosta probao i najbolje mi se pokazalo resenje iz McAfee-ja

zoran l je napisao(la):
Medjutim,tek kad sam presao na Kaspersky 5 vidio sam kolika je razlika.Od njega sada sigurno neces naci bolji AV.

Ako si probao samo dva AV paketa ne znam na kom osnovu si izgradio stav.
AV software uopshte nije naivna stvar, mora se tome pristupiti maximalno racionalno, znachi probati sve opcije i videti shta najvishe odgovara.

Miroslav je napisao(la):
jel se tvoje iskustvo bazira na ta dva av programa? ja sam ih dosta probao i najbolje mi se pokazalo resenje iz McAfee-ja

Bas upravo tako.Ja koristim kompletan mcaffe paket.Izvanredan je.
Ali 100% ni sa jednim nismo sigurni.

E probao sam desetak,vise ni sam ne znam koji nijesam,mada evo priznajem da nijesam McAfee-i Kaspersky 5 je bre za njih klasa,mada ne kazem da i drugi ne mogu da posluze.Pozdrav

srki je napisao(la):
Bas upravo tako.Ja koristim kompletan mcaffe paket.Izvanredan je.
Ali 100% ni sa jednim nismo sigurni.
I da ne zaboravim-ne tvrdim da je Kaspersky savrsen ali sam vise nego ubijedjen da je najbolji,makar od ovih koje sam ja probao-a pored McAfee-a nijesam jos probao i Nod-ostale mislim jesam sve.Posle onoga sto sam procitao u raznim casopisima a i na osnovu misljenja korisnika ovdje,cini mi se da mu ni oni ne mogu konkurisati.Uostalom,dosta govori anketa o tome ko koristi koji AV.Pozdrav

Aj da se malo mesam...Posto trenutno radim sa McAfee-om...Drndo sam nesto Nortona i to je sve Ok, i volim da ga preporucim pocetnicima ali mi je MC bolji...Sad cu da proverim i novu verziju cim negde iskopam...koristim i BlackIce i takodje sam zadovoljan...ALI BIH JAKO VOLEO DA ZNAM STA DRUGI IMAJU DA KAZU O SVEMU TOME ???

POZ

JohnnyST8 je napisao(la):
Aj da se malo mesam...Posto trenutno radim sa McAfee-om...Drndo sam nesto Nortona i to je sve Ok, i volim da ga preporucim pocetnicima ali mi je MC bolji...Sad cu da proverim i novu verziju cim negde iskopam...koristim i BlackIce i takodje sam zadovoljan...ALI BIH JAKO VOLEO DA ZNAM STA DRUGI IMAJU DA KAZU O SVEMU TOME ???

POZ
Svako ima svoj izbor i nemam nikakvu namjeru da ti se mijesam i da ti ja preporucujem sta je dobro za tebe,ali ipak pogledaj ako si u prilici razne testove,kako u nasim tako i u stranim casopisima-pa ce ti se misljenje lakse iskristalisati.Cisto zbog toga jer se ipak ti testovi rade mnogo kompleksnije nego sto mi mozemo istestirati AV.Pozdrav

ja sam kuci drzao gomilu glupih av programa, ali mcafee nikada. onda sam dosao ovde gde jesam i vidim enterprise verziju koja radi u hiljadama i hiljadama primeraka... stavim ga na laptop i vidi cuda, racunar radi ko sto je radio ranije. isto na desktopu... problem sa virusom na poslu nikada. kuci nikada, ali retko da sam tamo 🙂

Dobro ljudi dajte neke sajtove gde ima testova av programa

Nazad
Vrh Dno