Šta je novo?

Potrebni AeroFighters3 ROMset

MAD_MUzzY

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.10.2000
Poena
800
Jel zna neko gde mogu ovo da nadjem da dowloadujem??
Takodje bi bio pozeljan i AF2...

I preporucite koje jos igrice na ovaj fazon (ali bas ovaj znaci sa ovakvom "dobrom" grafikom i brzinom) mogu da se nadju po net-u, jer ih na Mame CD-u bas i nema... a mozda sam i ja nesto s**** pa nemoze da ih nadje?

Poz!

Imam ja i 2 i 3, s tim shto je ovaj 3 kao neki SonicWings ali to je to...

2-ojka zauzima 5.91mb a 3-ojka 8.12mb ... hocesh da kachim?

P.S. ja sam ovo skidao za neogeo, ali valjda i mame to moze da otvori...

Moze i MAME, samo mozda ce ti tražiti par fileova, koji se nalaze negde u neo-geo direktorijumu, pa ih je za mame poželjno ubaciti u svaki zip file, da bi ih video. Inace i ja obožavam takve igre i prava je šteta sto ih vise ne rade. Moj favorit je r-type, i jedna igra sa helihopterom, koju sam kao mali igrao u luna parku, ali joj neznam ime (moracu da je potrazim po opisu).

E to! Kaci molim te! Hvala ti puno!
Ja sam nasao nekoliko sajtova, ali su svi down. Bas BEdak.

Interesuje me da li neko poseduje dobar GameBoy/Advansed Emulator? Igra mi se nevidjeno jedna stara igra ... jos samo da se setim kako se zove 😀. I naravno sajtovi koji to imaju i koji naravno rade?

POz.!cheers

Evo sad cu da pochnem da kachim pa ce biti za nekih 15-ak minuta...

anyway linkovi: http://users.yubc.net/~denta/download/aerof2.zip i
http://users.yubc.net/~denta/download/aerof3.zip

Pretpostavljam da imash emulator... ako ti zatreba, ja mogu da okachim neogeo emulator koji ja koristim...

P.S. Mancho, da nije ta igra sa helikopterom mozda ona kada imash i da birash dzip? Ono, moze da se igra u dvoje, jedan je helish a drugi dzip... mnogo jaka igra, igrao sam je pre 100 godina na commodore-u 🙂

Poz...

Nije, to je Silkworm,takodje jako dobra, ali tu je skroll na desno. U ovoj igri je samo helikopter, pogled odozgo (skroll na gore), skupljaju se neke kuglice u cetiri boje (plava, zelena zuta i crvena) i naravno svaka je druga vrsta oruzja, sto vise to jace itd.

Mislim da ti moze pomoci i ovaj link.

btw Jel ima neko Street Hoop rom?

Nazad
Vrh Dno