Šta je novo?

Potrebne slicice, logo-i...

• Začetnik teme Začetnik teme MaxXx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MaxXx

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2003
Poena
650
Problem je sledeci, treba mi web adresa koja se bavi tematikom dizajna. Kao sto naslov kaze trebaju mi razne slicice, logo-i, gif-ovi, fontovi. Da napomenem da sa ovim ne mislim da dizajniram site-ove vec wallpapere, majice... Probao sam preko seartch-a da nadjem, ali nisam imao previse uspeha, tacnije nisam bas toliko iskusan da precizno definisem ono sto mi treba pa mi se desava da mi izbaci milion i kusur site-ova sa raznim glupostima.
Takodje bi mi dobro dosla pomoc oko seartch-a, znaci kako da precizno definisem to sto mi treba u google-u npr.

pozdrav

http://www.sxc.hu/browse.phtml - ubedljivo najjaca baza besplatnih fotografija za obradu (rezolucije da poludis), tu ces sigurno naci nesto za wp a za ostalo nemam preporuku.

Search... prilikom prve pretrage ukucas tacno ono sta ti treba (pun naziv proizvoda, ime firme sa nekom dodatnom informacijom... - primer: ako ukucas benchmark u google a trazis ovaj forum naci ce ti bar desetak <tacno 11> sajtova pre maticnog sajta ovog foruma, ali posto ti zelis da ides bas na ovaj forum a vec znas da ces do njega najbrze stici tako sto jednostavno upit prosiris sa forum i vec na drugom mestu imas ovaj forum) pa ako nadje sigurno ce te jedan od prva tri linka odvesti na pravo mesto. Ako nisi imao uspeha suzavas upit. Takodje vec na pocetku pretrage definisi i sta zelis da uradis sa time sto trazis - treba mi program... [Total commander] verzija (ako je znas) [6.03] i to zelim da ga downloadujem [download] ili da cujem kako ga drugi ocenjuju [reviews] ili dodaci za njega, napr. [plugins]... Od presudnog je znacaja da reci koriscene u pretrazi napises tacno (google ce te ispraviti u nekim slucajevima ali ne uvek). Ako zelis da se ogranicis na nase sajtove jednostavno upisi upit na srpskom. Po nekim mojim iskustvima sve sto ti treba, pod uslovom da si tacno napisao upit, dobijes u prvih tri cetiri linka.

E puno hvala za brzi odgovor, prelistavam sajt i ima bas dobrih slicica.

Ajde neko sad neka napise i ovo drugo i ja srecan 🙂

pozdrav

Mozesh da probash i ovde ..
..... Logoi

:wave:

www.gettyimages.com pa idi na creative...nisu rezolucije preterane ali slike jesu a za web dizajn su idealne. Vise miliona profesionalnih slika!

Nazad
Vrh Dno