- Učlanjen(a)
- 07.04.2006
- Poena
- 350
-.- E ocu nacicu bolju. Ima da vidis. Eto! Ha! I sta ces sada![]()
nećeš
-.- E ocu nacicu bolju. Ima da vidis. Eto! Ha! I sta ces sada![]()
Zar u tome ne upravljas samo fighter/bomber letelicom?
...je zapravo suština zašto mi se nije dopao taj egde of chaos. isforsirana freelancer like snažna story driven sandbox kampanja (koliko kontradiktornosti u tako malo reči, koliko loših dizajnerskih odluka) koja te, istina, ne vuče sve vreme za rukav, ali ima da prođeš sve te misije koje je neki tamo šab šab zamislio, i to ti je. da su borba i upravljanje letelicom bili tako dobro kao u fsII, možda bih se i naterao da osvetim čaleta...sigurno će naići vrlo brzo na misiju...
Trenutno sam u X3 Terran Conflict i ovaj , pa mogu da pucam sa misem i mogu da pomeram nisan i mogu da pomeram brod. Nekako mi se cini da moze da se leti s K&M :d
:d Ne znam zasto ali sam bio ubedjen da se citirani deo (moj) odnosi na X3Nismo govorili o X3, koja naravno može komotno da se igra mišem, nego o igrama Starlancer i Independence War 2: Edge of Chaos.
Necu bre s fajteri da igram. Na kraju sam pikao SPAZ ali smorilo, nakon polovine igre postaje krajnje repetivno.
Prosto mi je neverovatno da nakon toliko godina Star Worsova, Star Trekova, BatlStar Galaktikova i ostale hrpe filmova i serija niko ne napravi igru gde upravljas/komandujes nekakvim velikim brodom. Kapitalnim brodom. Znaci ne nesto gde se testiraju refleksi nego donosenje odluke koja meta prva da se napadne, koja strana broda da primi udarac, kada da se digne/spusti stit, sa kojim oruzjem gde da se gadja. koji deo broda...
X3 sve je iz prvog lica, pa ***. Prebacio sam u trece lice, izvan broda i ono izgleda katastrofa. Freelancer je imao lep pogled iz treceg lica ali mi je on bio nakako isuvise generican. Tri vrste oruzja, tri vrste stita i to je to.
Nista mora da se ceka ili SPAZ 2 (deluje fino, sarenoliko ali interesantno pogotovo ona prica o 200 kapetana sa zasebnim licnostima koji ce u principu simulirati druge igrace) ili Starsector ili StarPoint Gemini 2 ili The Mandate ili ... Bah... (ne kompozitor)
Ne znam zašto se čudiš što nema takvih igara, takve igre je veoma teško napraviti a da valjaju, plus trebaju da se plaćaju licence. Da ne ulazim u to kakvi su ti sukobi brodova, potpuno smešno iz konteksta realne/realistične fizike ili projekcije kako bi sukob u svemiru mogao da izgleda![]()
pazi, nije istina da ih nema. ima ih. od rules of engagement naovamo.
samo što ne izgledaju mnogo lepo i sto ne mozes direktno da upravljas brodom. pa koliko bi to bilo zanimljivo da daš komandu za levo i onda čekaš zilion godina da se on lagano okrene.
kapiram da ti je ftl ružan jer je problem sukoba dva broda sveo na pojednostavljenu prezentaciju i intefejs kojim formulišeš svoje odluke a ne na realistični video prikaz, ali ftl je zapravo ta igra o kojoj sve vreme pričaš. ima tu i taj rules of engagement i posebno roe II u kombinaciji sa breach II, ali opet, nekako kapiram da ti nisi za amigine igre.
sad, igra u kojoj će da ti daju colosusa da mlataraš okolo njime dok su ostali u fajetrčićima i bombarderčićima... toga nema.
Znaci ne nesto gde se testiraju refleksi nego donosenje odluke koja meta prva da se napadne, koja strana broda da primi udarac, kada da se digne/spusti stit, sa kojim oruzjem gde da se gadja. koji deo broda...
E *** ne mogu da editujem post.
Pa dobro bre zasto nema vako nesto u SP!?!?!?! Zastoooooooooooo.
Nekako mi izgleda da bi onaj brod sa "naslovnice" sto je Vukodav ostavio, onako, non salantno, pojeo hrpu Star Citizen camcicaJel ima u SC nesto tako veliko, s takvom vatrenom moci?
Trenutno nema. Kada zavrse ce biti. Meni ovi Dreadnought izgledaju bezveze. Trejler me je oduvao ali sama igra izgleda kao teska B kategorija. Sami brodovi ne deluje nesto veliki, mozda do 200 metara sto nije puno s obzirom da ih gledas iz treceg lica i da si ti brod. Igre sa takvim konceptom imaju brodove dugacke na desetine kilometara.
Najveci brod u SC kampanji ce biti 1600m dugacak ali ce biti modeliran iznutra i spolja, sa gomilom AI pilota i milionima poligona. Porediti takav koncept sa ovim iz klipa nema smisla. Ovo moze da se poredi sa EVE brodovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari