Šta je novo?

potrebna realna procena za...

Chuck Norris

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2004
Poena
319
Nortwood 2,6 C FSB 800 512k

P.S. Kostolomac tvoje procene me ne interesuju jer nemaju veze sa realnoscu jedino ako imas da ponudis neki Northwood po tvojim cenama! Ne prodajem nego kupujem!!! 😛

Dobro bre ljudi jel ovde neko valja polovne pentiume 4? Koliko ih ceni, za koliko ih kupuje itd. Ljudi mi nude svasta ali ne znam koju cifru da im trazim za doplatu...

Dakle menjam Prescott-a 3GHz za nekog Northwood-a B ili C od 2.4 pa navise i zato me zanima realna procena Northwood-a B ili C na 2.4 da bih znao sta da kazem ljudima koliko je doplata.

Poslednja izmena:
Konacno...to je Northwood B FSB 533 jel tako?
Onda dugujem izvinjenje Kostolomcu jer su nejgove procene bile oko 70-80 evra za 2.4 FSB 533 i oko 80-90 za 2.66 FSB 533. Znaci tako se krecu cene polovnih P4.

Poslednja izmena:
Chuck Norris je napisao(la):
Konacno...to je Northwood B FSB 533 jel tako?
Onda dugujem izvinjenje Kostolomcu jer su nejgove procene bile oko 70-80 evra za 2.4 FSB 533 i oko 80-90 za 2.66 FSB 533. Znaci tako se krecu cene polovnih P4.

Jos danas sam hteo da se naljutim za to nepostovanje. Bio si trazio procenu
i kada si je dobio nije ti valjala. Onda bolje sam smisljaj cnee i ne pitaj nikog.

Ali ajde sasvim korektno izvinjenje i prihvaticu ga. Toliko o tome.

Ne kapiras Kostolomac. Cinilo mi se da potcenjujes polovne Northwood-e u kom slucaju bi drugi bili na steti a ne ja. Meni su tvoje procene savrseno pasovale...Ali eto izvinio sam se...Hvala na pomoci momci.

P.S. Skroz si u pravu...preterao sam u pocetnom thread-u. Nece se ponoviti. Hvala jos jednom...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno