Šta je novo?

Potrebna procena vrednosti za Samsung 172v

BozicBata

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2005
Poena
545
Prodao bih monitor iz naslova. 17 incha tft je u pitanju, star nesto manje od 2 godine. E sad. Ima sa desne strane 2 vertikalne linije koje se jedva primecuju. Primetne su jedva npr na tamno plavoj podlozi. Na crnoj i svetloj se ne primecuju. Mislim da to nije veliki problem, ali ipak moram da spustim cenu zbog toga. Jel ima neko misljenje koliko on moze da vredi, koliko da trazim za njega?
Hvala

Poslednja izmena:
Vrlo je nezahvalno procenjivati neispravne TFT monitore!

Danas kada ima novih 17" TFT za nesto preko 200e, stvarno je tesko proceniti vrednost polovnog ali neispravnog monitora. Ja mislim oko 100e!

Od 80-100 eura mozda i koji euro vise zavisno od toga kakav kupac ga uzima.

Auuuu....Nisam mislio da je tolika sitna cifra. Ali sta cu. Mada te linije nisu veliki problem. Neprimetne su u bilo kakvom radu sem kad se covek zagleda bas. Mitke ti ga bas pretera za 80 Eu. Trazim realnu procenu, ne znam koliko bi mogao da dobijem ali za 80 nisam toliko niti lud niti blesav. :) Za tu kintu cu da se igram i da pokusam da napravim sebi projektor :banana:

Poslednja izmena:
Nisam mislio da te uvredim, a i napisao sam na kraju da zavisi i od kupca ako naleti neko ko se ne razume mnogo moze da ode i za duklo vecu cenu.
Pozdrav.

Ocekujem jos odgovora posto sam u velikoj dilemi oko cene. Hvala unapred

Ja mislim da je 80 eurica nerealno malo .

Poslednja izmena:
zbog tih linija ne vreujem da ces dobiti vise od 80-100eu

Pa da je i ispravan, ne bi vredio vise od 100€, ipak je star 2 godine. Pitanje je samo, da li ce ubrzo da se pojave jos dve pa jos dve.... neispravne linije.

OK. Lepo sam napomenuo da se to ne primecuje. Znaci da hocu nekom da uvalim ne bi ni provalio. Ali vi sa cenama od 80 i 100 eu bas preteraste. Pa za te pare nema ni 19 crt star 2 godine da se uzme, a ne tft.

pa problem sa CRTovima je shto su oni malo stariji bolji od ovih sadashnjih... poslednjih godina su pocheli svi sa fush serijama CRTova, za razliku of TFTova, ciji razvoj i napredak nikad nije bio intenzivniji...
pazi... potpuno ispravan 25ms model (npr. 172v) star dve godine verujem da vredi izmedju 150-200e... pa ti razmisli...

Slazem se ,mislim da je realna cijena oko 140-150 eura...ovo je najniza cijena ispod koje nebi ni u ludilo prodavao to...!!!

Bas zbog ovih komentara sam na pocetku rekao da je nezahvalno procenjivati polovan pa jos neispravan TFT monitor.

Voleo bih da ovi sto ga procenjuju na 150e zavuku ruku u dzep ili da se izjasne koliko sanse ima da oni za sebe "povoljno" uzmu takav monitor!

Ma dajte ljudi uozbiljite se ... stavi 100 EUR cenu i nadaj se da ces prodati. Ne vredi vise.

Jos da napomenem da su do skoro polovnjaci po firmama pre par meseci kostali oko 130-140e a bili super. Tehnologiju koja se razvija brzim tokom ne mozete pratiti u trendu a da ne gubite u novcu. Prosto receno, ne isplati se.

Mislim da mu je neka realna cena oko 150e ali da nema tih linija. Ovako se priblizava cifri od 100e. Sve ispod su po meni nerealne ponude za tebe i ne isplati se da ga prodas, bolje ga pokloni nekom bliskom.

Razmislite za koliko bi vi kupili jedan takav monitor (sa jedva primetnim linijama, ili npr. nekoliko mrtvih ili bad pixela) da nemate nikakav. Sto neko rece od tih linija moze svasta da se izrodi a opet ne mora nista. Cena oko 100e je realna jer monitor i pored "nesavrsenstva" nosi odredjeni RIZIK da bude jos gore.

To je moje misljenje. 100 ljudi=100 cudi ;)

Nazad
Vrh Dno