Šta je novo?

Potrebna preporuka Lap do ~50k

One2One

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
28.11.2008
Poena
169
U sustini bih voleo da cujem iskustva ljudi u pogledu odabira marke laptopa, sa obzirom da je trziste prepravljeno svim i svacim stvarno ne mogu da procenim sta je pouzdano danas uzeti. Lapotop bi koristio za gledanje filmova, surf, igranje naslova poput wow-a i sl.(znaci nista preterano zahtevno ali nije iskljuceno da bih voleo da pokrenem i nove naslove).

Neki od uslova bi bili: - Procesor obavezno Intel
- 2 do 4 gb ddr3 rama
- po mogucnosti 17' ekran (pozeljno bi bilo da je 16:10)
- solidna graficka (za igranje nekih starijih naslova i mozda po koji izlet u danasnjicu :) )
- garancija 24 + meseca
- baterija makar 2 sata da drzi

Molio bih Vas, da ako postoji mogucnost me uputite i na mesto gde navedeni mogu da kupim.

Ja sam uzeo doticni emachines pre par dana. Za taj cenovni rang sumnjam da ce te naci bilo sta bolje za igre.
Mane su hmm: Nema bluetooth. Mono zvucnik. Ekran po meni fali malo kontrasta.

Tastatura je po meni odlicna bas. Grafika je stvarno extra sta god da sam probao je radilo bez problema. Wireless radi odlicno. Od konekcija ima osnovno. 3 USB-a, LAN, HDMI, i VGA. Cardreader. Tachpad ne mogu bas da komentarisem zato sto koristim "normalni" mish. Kamera i mikrofon su hmm standardnog kvaliteta. Sam izgled laptopa nije neki eyecandy da sve shljashi, sija..blinka. Po meni je od jako prijatne reljefne plastike. Koja nije piano finish tako da ne ostaju otisci. Posto mi je na adapteru nisam jos testirao bateriju u potpunosti. AKo vas zanima jos nesto pitajte.

*stim da sam ja odmah ubacio jos 2GB DDR3 rama.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno