Šta je novo?

Potrebna popravka Hard Diska

unlke

Cenjen
Učlanjen(a)
09.06.2011
Poena
151
Hitachi hard disk od 500 gb. Ne vrti se i kada se poveze, ne prepoznaje ga racunar. Pretpostavljam da je elektronika otkazala. Potrebno mi je da se izvade podaci sa njega (uglavnom slike sa digitalnog fotoaparata)

Prilozi

• Disk.jpg
    Disk.jpg
    277.9 KB · Pregleda: 164
duksa88 korisnika kontaktiraj, radi profesionalno taj posao.

Mani se desilo slično sa mojim HDD-om, samo se moj vrteo i caktao, ali ga sistem nije video, a tu su mi bili važni podaci. Odneo sam u HelpDisc, za tri dana 99,8% podataka izvučeno, otišla elektronika dođavola. Ljudi su profesionalci, vrhunski rade svoj posao, imam samo reči hvale za njih. Dijagnostika je dž, kažu ti koliko košta, pa ti ako hoćeš platiš, ako nećeš, zahvališ se i baciš disk u kantu :)

Ako su neki manje bitni podaci imaj na umu da spasavanje podataka nije jeftino, mene je izašlo oko 100 €

Poslednja izmena:
bilo bi stvarno super kad bi se u jednoj stiki temi pobrojali servisi/majstori sa nekim okvirnim cenama i kad bi korisnici ostavljali svoje utiske.ovako ostaje mnogo mistifikacije na kojoj citav taj biznis spasavanja podataka i pociva,bilo bi super kad bi bar mi entuzijasti koliko toliko se borili ili bar izbegavali to.

naravno,ne tvrdim da je spasavanje podataka lak posao,naprotiv.

tako je mislim da nije u redu da se uradi komercijalizacija iako je na moju stetu. Nek ovo ostane forum ljubitelja, a onaj kome treba pomoc ce je lako naci.
Duksa88 radi u helpdesku :)

Nazad
Vrh Dno