Šta je novo?

Potrebna pomoc !!!

Ma to je lg tako optimizovao. Nije problem sam Lollipop 5 već način na koji je lg to odradio na nekim slabijim uređajima... Verovatno džabe šalješ na servis jer oni tu ništa ne mogu da reše. Uzmi bilo koji drugi telefon iz njihove ponude ili taj prodaj preko oglasa pa uzmi sam neki drugi.

Slušaj, to kako je ne možeš da promeniš. Ne postoji nijedna druga verzija androida za taj model. Pogledao sam sajt, razmisli o Huawei G620S i Sony E4G.

Poslednja izmena:
to je izgleda problem do mene, ili negde u telefonu, video sam na drugim forumima da se ljudi ne zale za fejsbuk a imaju LG MAGNU .... jbacu im mamu ja

Probaj da deinstaliraš sve programe osim facebooka i messangera pa probaj. Možda mu je ram tesan.

Probaj da deinstaliraš sve programe osim facebooka i messangera pa probaj. Možda mu je ram tesan.

nemam, uradio sam opet fabricki restart, sve sto sam instalirao to je fb i mesendzer.. nego neki lik mi nudi.. daje kljuc za kljuc... da mu dam lg magnu a on meni lg g3s .. sta mislite o tome ?

Poslednja izmena:
Jedino da probaš kako rade fb i messanger na njemu. Ako je isti problem i na njemu, nema svrhe. Inače skoro su isti modeli, u čemu je fora za zamenu, možda je prevarant, zašto bi menjao, mozda nešto nije kako treba sa tim modelom.
U stvari znam šta je problem, digao ga je na 5.0.1 koji lošije radi nego fabrički 4.4.2. Ako si zagrejan za zamenu, sedite na piće, detaljno isproveravaj uređaj, obavezno fb i messanger, i vidi kakva mu je garancija,...

Poslednja izmena:
Jedino da probaš kako rade fb i messanger na njemu. Ako je isti problem i na njemu, nema svrhe. Inače skoro su isti modeli, u čemu je fora za zamenu, možda je prevarant, zašto bi menjao, mozda nešto nije kako treba sa tim modelom.
U stvari znam šta je problem, digao ga je na 5.0.1 koji lošije radi nego fabrički 4.4.2. Ako si zagrejan za zamenu, sedite na piće, detaljno isproveravaj uređaj, obavezno fb i messanger, i vidi kakva mu je garancija,...

a jel mogu ja na tu magnu da instaliram android 4.4.2 ili neki sa 4 sto pocinje ?

Ne verujem, jer je nov telefon i izašao je sa lolipopom

Pokrecem ponovo temu, nosio sam telefon dva puta na servis, u mts..i dva puta su mi ubacivali nov softwer. problem je resen delimicno ... kada koristim njihov internet, poruke na fejsbuk mi stizu i kad je telefon zakljucan satima... ali kada sam na wifi.. poruke posle odredjenog vremena kada je telefon zakljuca ne stizu ... mozda imate sada neko bolje objsnjenje?

Ti si baš zapeo za taj fb..
:) Instaliraj neku aplikaciju, tipa k9 mail da ti budi telefon na svakih 10 minuta da proverava mail-ove možda ti pomogne... Ubaciš u aplikaciju svoj mail. Kada sve završiš sa ubacivanjem trebaš da zadržiš par sekundi prstom na svom mail account-u u aplikaciji i nađeš account settings, tu uđeš fetching mail, i onda tu folder Poll frequency staviš na 5 minuta.. Možda ti pomogne... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9

Poslednja izmena:
Hahaha, Au bre ljudi, i ti druže, preziveces bez fejsa, vidiš da si navucen, neće ni biti mob u mirovanju duže od 10 min kad ga stalno cvakaš[emoji2] ili kupi nekog robota koji će da pali gasi ekran svakih 15 min[emoji23]

Nazad
Vrh Dno