Šta je novo?

Potrebna pomoc !!!

Uhh. Ovo je ss sa lg g3 na Android 5.0

3235e578f59b703b845d7c89071c96f9.jpg

Me mogu da verujem da lg ima različit UI na svojim telefonima.

Slikano sa htc one m7 ultrapink kamerom.

Kad kliknes na apps i pronađeš fb, pa kliknite na fb... Sta stoji? Treba da su sve opcije ugašene.

Ne.. Sound pa Apps (vidi se na tvom screenshotu) pa FB.

Ne.. Sound pa Apps (vidi se na tvom screenshotu) pa FB.

Mislis na onaj gornji screen shot... Apps pa ispod apps sto pise set notification for apps? kada sam klikno tu, izbacio mi listu app-ova, nasao sam facebook i kada sam klikno na njega ovo mi izbacilo

54545.jpg

Poslednja izmena:
Deluje da je sve u redu. Zadnji pokusaj.. Da li dok je telefon na punjaču i zaključan dobija poruke ili ne?

Root... To ti dođe popravljanje nove stvari (u tvom slučaju). A i pitanje da li može jer na nekim LG verzijama softvera ne može. Moj savet je da menjaš ako ti je fb potreban, ako ti se ništa drugo ne sviđa onda koristi taj, šta da se radi... Ili ga prodaj i uzmi nešto što ti se sviđa (ali siguran sam da neće biti LG :))
P. S. Sad sam brata pitao, ima LG Fino, isto se dešava kao i tebi (i meni), a kaže da je tako i kod njegovog ortaka koji ima neki Alcatel. Možda je vezano za gb rama i optimizaciju sistema, probaću na tabletu koji je vanila google.

Poslednja izmena:
Možda fb tako radi svima. Ja nemam fb nalog pa ne mogu da probam.

Možda fb tako radi svima. Ja nemam fb nalog pa ne mogu da probam.
Ne radi. Stižu poruke i kad je zaključan i kad duže vreme stoji.

Jedino mi jos pada na pamet da slučajno nema neki fabrički task killer ugradjen taj LG? Mislim da sam ga bio video na drugarovom G2.

Pošto naprimer tu glupost i Huawei ima pa se mora dozvoliti aplikaciji da radi u pozadini ako hoces da ti stižu poruke.

Mislim da je to izbačeno počevši od G3. Ja ne mogu da nađem na Leonu.

Ne radi. Stižu poruke i kad je zaključan i kad duže vreme stoji.

Jedino mi jos pada na pamet da slučajno nema neki fabrički task killer ugradjen taj LG? Mislim da sam ga bio video na drugarovom G2.

Pošto naprimer tu glupost i Huawei ima pa se mora dozvoliti aplikaciji da radi u pozadini ako hoces da ti stižu poruke.

A de druze kko da nadjem taj task killer.... ?

Ok, nadam se da ce se resiti u tvoju korist.. Javi obavezno sta je bilo da znamo za neki sledeci put..

danas sm ih zvao, podneli su zahtev za reklamciju, bicu obavesten od nadleznih, sutra, prekostura...
Nije trebalo da se izjašnjavaš da smatraš da nešto nije u redu sa telefonom, već samo da "nisi zadovoljan" i da želiš zamenu. Možda je to kod njih isto, ali svakako nije isto.

Imaš prava na drugi uređaj, ako nemaju isti model gledaj neki drugi...

Pa tebi i treba drugi uređaj, ili bi drugu Magnu koja ima isti problem [emoji12]

Moraš da kažeš malo detaljnije koja je pretplata to, da li si doplatio za taj lg i ako jesi da li želiš još 2500din. da dodaš na tu sumu?

Moraš da kažeš malo detaljnije koja je pretplata to, da li si doplatio za taj lg i ako jesi da li želiš još 2500din. da dodaš na tu sumu?

gde da dodam jos 2500k na mojih 2k? nemam ja tih para... dobio sam telefon za dinar placam ga 1999 din mesecno u XL tarifu

Mislio sam koliko možeš da izdvojiš za telefon i koja ti je pretplata. Znači pretplata ti je 2000din i kolilo još možeš maksimum da daš u kešu za neki telefon ako hoćeš malo bolji, tih 2500din? Trenutno zeza sajt mts-a pa ne mogu ni da vidim koje sve telefone imaju...

Poslednja izmena:
Mislio sam koliko možeš da izdvojiš za telefon i koja ti je pretplata. Znači pretplata ti je 2000din i kolilo još možeš maksimum da daš u kešu za neki telefon ako hoćeš malo bolji, tih 2500din? Trenutno zeza sajt mts-a pa ne mogu ni da vidim koje sve telefone imaju...

nema nista, veruj mi... toliko glupavih telefona ima, ili su svi krsevi ili su svi preskupi... ko ih **** , sad sam zavao poslacu sutra telefon kod njihovih servisera... a da nije mozda do androida jer imam lollipop 5 ?

Vrh Dno