Šta je novo?

Potrebna pomoc

vlado111

Cenjen
Učlanjen(a)
10.10.2010
Poena
154
Htio bih da promjenim napajanje ali odvno nisam pratio taj segment i potrebna mi je pomoc pri odluci da odaberem izmedju : 1.SEASONIC X- SS-660KM 660W Modularno 2.CHIEFTEC BPS-850C 850W Nitro series 3.Silverstone srider plus 850W 4.Cooler Master Silent Pro Gold 800w. znam da je seasonic br 1 ali 660w naspram 800 a i cijena im je jako slicna, e sad prepustam vama ja sam se vise pogubio

ma i ja bi odma samo da imam mogucnosti da uzmem jace seasonic, recimo 760w al nema, samo zbog rezerve snage i eventualnog apdejta nesto mi se cini 660w na granici u slucaju da uzmem jos jednu graf. u svakom slucaju moram micat ovo ***** od CM koje imam,*** kad se stedjelo na pogresnim stvarima.

Ako misliš na taj Radeon HD 5850, Seasonic X-660 može da tera tri takva, bez problema. BPS-850C jeste dosta dobar, ali šanse da će ti zaista trebati 850W su minimalne - recimo za GTX580 SLI i tako to. A i u tom slučaju bi pazario nešto još kvalitetnije :)

Ćapi Seasonic i pevaj :)

Taj Strider je baziran na Enhance Electronics dizajnu, i nije loš, ali je klasu ispod Seasonic-a, i nešto lošiji od Chieftec-a, osim po garanciji.

Nazad
Vrh Dno