Šta je novo?

potrebna pomoc

kali

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2007
Poena
319
dodjoh sa posla a deca cackala komp
i sad ni jednu ikonicu ne mogu da pomerim na desktopu uvek se vraca na mesto gde je i bila
drugi problem je sledeci,nadam se da cete me razumeti
kad pokrenem firefox i kad se otvori stranica mis ne reaguje da bih mogao da nesto otvorim vec svaki put kad hocu nesto da uradim moram firefox da spustim dole pa kad ponovo podignem mogu dda radim misom ali samo jedan potez i tako svaki put
e da jos jedan problem cini mi se malo veci da je
kad sam pokrenuo komp nijednu ikonicu na tolbaru nisam mogao da pokrenem dok nisam pokrenuo alt+ctrl+delete i onda smo iskljucim i pocne da mi radi
nadam se da ste razumeli moj problem

Za prvi problem: desni klik na desktop i odčekiraj opciju Auto Arrange u Arrange icons by.

Dobronameran savet. Kad pišeš na forumu, koristi tačke i zareze. To jest formiraj rečenice, jer će drugim korisnicima biti lakše da pročitaju i shvate problem. Opis ti je katastrofalan.

:wave:

Poslednja izmena:
Za prvi problem: desni klik na desktop i odčekiraj opciju Auto Arrange u Arrange icons by.

Dobronameran savet. Kad pišeš na forumu, koristi tačke i zareze. To jest formiraj rečenice, jer će drugim korisnicima biti lakše da pročitaju i shvate problem. Opis ti je katastrofalan.

:wave:

kod prvog problema mi tako i stoji,a hvala na dobronamernom savetu,ispravicu gresku

Da li si skenirao računar na viruse u skorije vreme?

Nazad
Vrh Dno