Pozdrav ljudi, ja sam ovde novi. Napravio sam nalog na ovom sajtu u nadi da cete uspeti da mi pomognete oko pronalaska jedne igrice. Cuo sam iz vise izvora da se more ljudi informise ovde oko bilo cega sto ih muci, tako sam i dosao na ideju da se obratim svima vama. Naime, rec je o igrici koja je starija (zasigurno izasla pre 2017-te godine) kojoj ne mogu da se setim imena. Igra se iz pticije perspektive, nesto slicno kao "Okami" igrica. Grafika vuce na neki cartoon crtani film. Secam se samo da je "heroj" sa kojim se igra izgleda otrpilike kao neki uvecan minion iz igrice LOL. Izvinite sto nemam vise informacija, trazim ovu igricu mesecima. Igrao sam je kod ujaka na kompu pre mnogo godina, ne znam da li je povezana sa steam-om. Pokusavao sam da mu objasnim, trazili smo, ali uzalud. U igrici takodje postoje neki standovi gde moze nesto da se kraftuje, kupuje, nadogradjuje itd. Stvarno ne mogu da se setim nicega vise, sem da je kretanje kroz igricu napravljeno kao da taj glavni heroj odskace od mape i da se ta "zemlja" po kojoj se krece vrti u krug. Molim vas pomozite, ako je ovo iole dovoljno infromacija. Mislim da je to igrica mog zivota, veliki pozdrav za sve.