Šta je novo?

Potrebna pomoc - Redmi Note 12 Pro 4G

Djembasaur

Zapažen
Učlanjen(a)
23.06.2023
Poena
1
Pozdrav Ljudi

Nedavno sam kupio Redmi Note 12 Pro 4G. Cena je bila pristojna, a trebao mi je telefon kako bih mogao da igram neke video igre pošto mi zabranila računar 😛.
Igram samo jednu igru i ništa više: Mobile Legends: Bang Bang. Međutim, suočavam se sa užasnim performansama na ovom uređaju. Ekran radi na 120Hz, a postavke u igri su podešene na najniže moguće, ali i dalje imam ogroman pad broja frejmova u sekundi (FPS). Pre ovog telefona, koristio sam Samsung A71 sa 6GB RAM-a i nikad ovako nesto. Jos kad sam kupovao vidim ovaj ima bolji procesor i 2gb vise rama..

Model Redmi Note 12 koji posedujem je:
MODEL: 2209116AG MIUI verzija: Stabilna 13.0.4.0(RHGEUXM)
Android verzija: 11 RKQ1.200826.002
Čipset: Qualcomm SM7150 Snapdragon 732G (8 nm)
Memorija: 8GB 256

Ima li neko neki predlog?

Unapred hvala.

Srdačan pozdrav

Redmi Note 12 Pro 4G je daleko slabiji do 5G verzije. Šta više, on je kopija Redmi Note 10 Pro modela. RN10P je u rangu A71 po performansama. Skoro identičan čipset. Tako da to što si uzeo RN12P nije nikakav korak napred u odnosu na A71. Šta više, 120Hz zahteva više snage u igrama, tako da se verovatno zato i ponaša lošije u igrama od A71. 2GB više memorije ne može da nadoknadi performanse čipseta. Moja preporuka da zameniš fon za neki drugi. Ako su ti igre bitne. Sa ovim se nećeš naigrati.

Nazad
Vrh Dno