igysa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.05.2002
- Poena
- 695
Hard je izgubio napajanje pri radu (losi kontakti u fioci). Ima tri particije od kojih je treca, najveca (E) ostecena. Maxtor 40GB UDMA133. Scandisk je pri dizanju sistema skenirao disk i krenuo da popravlja greske na toj particiji (lost clasters) i tu se zaglavio. Isto i pod win98 sa nortonom. Samo napise :"Fixing lost clasters" i onda se zaglavi.
Znaci ova dva programa ne mogu da poprave greske. C i D particije su potpuno OK. OS trecu vidi kao da je prazna , odnosno formatirana. Mada free space prijavljuje kao 3gb od 31. Ali onih 28 GB podataka nigde nema ?! :eye:
Molim za pomoc ako neko zna kako da povratim podatke. Vidjao sam negde na netu ranije oglase o tome, ali ne znam da li ih je ovako moguce vratiti. Prekontrolisao sam hard i sa Powermax-om i nije nasao gresku.
Ko to radi komercijalno moze da mi se javi. Placam popravku
Igor
064/219-8587
Znaci ova dva programa ne mogu da poprave greske. C i D particije su potpuno OK. OS trecu vidi kao da je prazna , odnosno formatirana. Mada free space prijavljuje kao 3gb od 31. Ali onih 28 GB podataka nigde nema ?! :eye:
Molim za pomoc ako neko zna kako da povratim podatke. Vidjao sam negde na netu ranije oglase o tome, ali ne znam da li ih je ovako moguce vratiti. Prekontrolisao sam hard i sa Powermax-om i nije nasao gresku.
Ko to radi komercijalno moze da mi se javi. Placam popravku
Igor
064/219-8587