odmah da kazem da imam brdo pitanja i da mi treba neko ko ima strpljenja kao i ja da mi pomogne oko svega 🙂,jer sam apsolutni pocetnik sto se tice modovanja
pa idemo redom...
1.prvo sto zelim je da mi unutrasnjost bude crna,dakle sve sto je trenutno sivo,ce da bude crno,ukljucujuci i prekrivace PCI slotova koji su hromirani.
receno mi je da odradim prvo peskaranje,pa plastificiranje,jer je to najbolje i najkvalitetnije.
da li je to bezbedno i jel mi se nece unistiti ili iskriviti neki delovi kucista od silnog pritiska prilikom peskaranja,posto je neki prijatelj nosio stranicu ves masine na peskaranje,pa su mu je izdeformisali i iskrivili,a ja ne bih zeleo da se to desi sa mojim kucistem ?
koja je razlika izmedju spreja i plastificiranja?
jel ne bih mogao lepo kupiti neki crni sprej i ofarbati celo kuciste,a da se ne ljusti i da stalno ostane boja?
2.zelim da odradim nekoliko rupa za bolji cable managment.
evo kao i ovaj lik sto je odradio:
slika 1
slika 2
cime odraditi tako te kruzne rupe,da ispadne lepo?
kakav je pribor potreban za to?
:wave:
pa idemo redom...
1.prvo sto zelim je da mi unutrasnjost bude crna,dakle sve sto je trenutno sivo,ce da bude crno,ukljucujuci i prekrivace PCI slotova koji su hromirani.
receno mi je da odradim prvo peskaranje,pa plastificiranje,jer je to najbolje i najkvalitetnije.
da li je to bezbedno i jel mi se nece unistiti ili iskriviti neki delovi kucista od silnog pritiska prilikom peskaranja,posto je neki prijatelj nosio stranicu ves masine na peskaranje,pa su mu je izdeformisali i iskrivili,a ja ne bih zeleo da se to desi sa mojim kucistem ?
koja je razlika izmedju spreja i plastificiranja?
jel ne bih mogao lepo kupiti neki crni sprej i ofarbati celo kuciste,a da se ne ljusti i da stalno ostane boja?
2.zelim da odradim nekoliko rupa za bolji cable managment.
evo kao i ovaj lik sto je odradio:
slika 1
slika 2
cime odraditi tako te kruzne rupe,da ispadne lepo?
kakav je pribor potreban za to?
:wave: