Šta je novo?

Potrebna pomoc oko low-level formatiranja

gox0404

Čuven
Učlanjen(a)
14.03.2003
Poena
604
Imam jedno WD-tala koji ima bad sector ali problem je sto je to 4 boot sector.Ako bilo ko moze da mi kaze kako ovo da sredim na blo koji nacin,a da posle mogu da instaliram na njega nesto...
e da on je 1.2gb,i ne pitajte sto se zezam sa njim :)))
Hvala unapred....

re

Dzaba se akas nemozes nista da uradis sa njim.
Caviarima svima crkava Mehanika
Nikola

Jesi li probao sa SPINRITE-om?

Bas sam se obradovao.... :D
Ma j***m ti hard ctp; msilim ko je jos stao da kuka za 1.2gb ali fora je u tome sto to nije moj licni hard nego sttricev koji nema pojma o kompovima.E sad ja ako pocnem njemu da objasnjavam sve ovo sto se desilo gledaceme ko tele,i pomislice kojim sad jezikom ovaj prica.
A ako je onaj prog sto si rekao da probam da spin-uje hard tj. da ga zavrti,veruj mi da sam skinuo sve prog. sa WD-ovog sajta za hdd i nema boga..
Nista ide na rasklapanje malo da se igramo...
poz. svima

Rasklapanje :eek:
jesi luuuuud? Vidi, spinrite je jedan od starijih, ali ponajboljih ptograma za te stvari. Evo ti link http://grc.com/intro.htm, pa pogledaj. Ako ti program treba, javi se na PM, pa cu da ti siljnem mailom.

A jeste li probali HDD regenerator 1.31 by Dmitriy Primochenko?

Introduction
-----------------------------------------------------------------------------------------

Welcome to HDD Regenerator - the unique software program for regeneration of hard
disk drives. The program eliminates physical damages (bad sectors) of hard disk drive
surface. It does not hide bad sectors, it really restores them!

How it works
-----------------------------------------------------------------------------------------

Almost 60 % of all damaged by bad sectors hard drives have incorrectly magnetized
disk surface. Our researches have been fruitful and we have found algorithm which
is special sequence of high and low level signals. These signals are generated by the
software and they switch damaged surface. Even low level formatting is not able to
handle this task!

The main benefits of HDD Regenerator

HDD Regenerator regenerates bad sectors by magnetic reversal. If your hard drive is
damaged by bad sectors, the disk not only becomes unfit for use, but also you risk to
lose information stored on the disk. HDD Regenerator will regenerate your hard disk
(almost 60 % of damaged hard disks are subject to regeneration). As a result, not
readable damaged information will be restored. With all this going on the existing
information will not be affected!

Probao sam sa full verzijom pomenutog Hdd regeneratora ali nema leba od 50 bad sectora popravi 5 a opet nista ne uradi sa 4 bad boot sectorom

gox0404 je napisao(la):
Imam jedno WD-tala koji ima bad sector ali problem je sto je to 4 boot sector.Ako bilo ko moze da mi kaze kako ovo da sredim na blo koji nacin,a da posle mogu da instaliram na njega nesto...
e da on je 1.2gb,i ne pitajte sto se zezam sa njim :)))
Hvala unapred....

Mozes da namestis u Norton Disk Editoru za DOS da se prva kopija FAT tabele i MBR pozivaju sa drugog sektora.
To je sve sto mogu da ti pomognem, ostalo moras sam da uradis...

Vrh Dno