Šta je novo?

potrebna pomoc oko izbora zvucnika

kovle

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2008
Poena
350
Najpre bi ih koristio za muziku, a onda za filmove i igrice.Bitniji mi je kvalitet ali ne bih hteo ni da jacina zaostaje.Soba mi je 12m2 ako to nesto znaci.Nemam zvucnu vec bi ih prikljucio na integrisanu na asus p5k-e Wi-Fi/AP.Dvoumim se izmedju logitech Z4 i logitech X-540.Sta je bolje uzeti da li 2.1 ili ovaj drugi,5.1.i da pitao bih vas jos nesto: imam kucni bioskop samsung HT-TQ22 http://www.samsung.com/me/products/audiosystem/hometheatresystem/ht_tq22.asp#
pa bih zvucnike koje sam dobio uz njega povezao na komp.Da li je to moguce i kako to treba da uradim.Unapred zahvalan.

Poslednja izmena:
koliko vidim taj sistem ima AUX , pa ti neće biti problem da ga priključiš na računar, ali će se prenositi samo stereo signal, ako ti to odgovara onda kupuj 2.1 zvučnike (koji ti se sviđaju)

:wave:

ne, to znači da ćeš sa računara prenositi stereo signal,a DVD plejer će ga "razvodniti" na 5.1 zvuk. dobićeš 5.1 surround, ali to neće biti pravi surround. od tih gore, s obzirom da već imaš 5.1 sistem (tj. DVD) kupio bih Z4

ne, to znači da ćeš sa računara prenositi stereo signal,a DVD plejer će ga "razvodniti" na 5.1 zvuk. dobićeš 5.1 surround, ali to neće biti pravi surround. od tih gore, s obzirom da već imaš 5.1 sistem (tj. DVD) kupio bih Z4

Znaci ja cu prikljuciti dvd na komp a na dvd zvucnike 5.1 i onda cu sa kompa pustati muziku preko dvd.I bice manje kvalitetan zvuk.znaci bolje da kupim z4 nego x-540.Ja sam na pocetku odmah hteo njega da kupim ali mi je drug preporucio x-540.

Nazad
Vrh Dno