RaZeR25
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.11.2010
- Poena
- 159
E ovako, probam prvo preko USB-a da bootujem win7, stavim 1st boot usb (ima 4 komada usb FDD,usb HDD,usb ZIP i CD USB sta god to znacilo),ni jedan nece, kaze missing BOOTMGR, pogledam na usb-u i ima BOOTMGR.
Probam preko CD-a, krene ono normalno "Windows is copying files" sa sve kilometarskim load bar-om, dodje do kraja, pojavi se Win 7 startup screen (bez logo-a, samo pise win7 i pozadina) i tu se restartuje komp i krene sve to ispocetka.
Probao sam i win 8.1 preko cd-a, na pocetku boot-ovanja se pojavi 8.1 logo i tako stoji 10 minuta i opet se restartuje i tako stalno.
Vadio sam bateriju, nista, probao da flashujem bios i ne prepoznaje usb stik.
Na hard-u nema nista jer sam ga potpuno formatirao preko drugog kompjutera i obrisao particije, MOZDA je do toga.
Na taj racunar je pre bio instaliran win7 i sve je savrseno radilo.
Sve verzije koje sam pokusao da instaliram su original.
Molim vas dajte neku ideju kako da resim ovo.
Probam preko CD-a, krene ono normalno "Windows is copying files" sa sve kilometarskim load bar-om, dodje do kraja, pojavi se Win 7 startup screen (bez logo-a, samo pise win7 i pozadina) i tu se restartuje komp i krene sve to ispocetka.
Probao sam i win 8.1 preko cd-a, na pocetku boot-ovanja se pojavi 8.1 logo i tako stoji 10 minuta i opet se restartuje i tako stalno.
Vadio sam bateriju, nista, probao da flashujem bios i ne prepoznaje usb stik.
Na hard-u nema nista jer sam ga potpuno formatirao preko drugog kompjutera i obrisao particije, MOZDA je do toga.
Na taj racunar je pre bio instaliran win7 i sve je savrseno radilo.
Sve verzije koje sam pokusao da instaliram su original.
Molim vas dajte neku ideju kako da resim ovo.
Poslednja izmena: