Šta je novo?

Potrebna pomoc oko instalacije Windows-a

Ne bih ja olako izbacivao hard iz jednacine, to sto radi na drugom kompu ne znaci da je sa njim sve ok. Jesi li probao sa drugim hardom da podignes sistem?

ma ja bih probao da instaliram i xp, nekako mislim da ce da prodje iz prve

Ljudi ako moze neko da mi pomogne hitno mi je, imam legalan windows xp na poslu, ali je racunar na kome se nalazi crkao, sad me zanima koja je procedura da taj win aktiviram na drugom kompu? Jel treba da kontaktiram Microsoft ili kako vec?

Ljudi ako moze neko da mi pomogne hitno mi je, imam legalan windows xp na poslu, ali je racunar na kome se nalazi crkao, sad me zanima koja je procedura da taj win aktiviram na drugom kompu? Jel treba da kontaktiram Microsoft ili kako vec?

xp? zar nije besplatan sa zvanicnog izvora?

Kako mislis besplatan?

Znam to da mu istice podrska, u svakom slucaju bice koriscen jos neko vreme u firmi, i dalje ne kapiram ovo za besplatno, meni to ni ne treba, treba samo da ga aktiviram,evo upravo sam ga instalirao, pa cu prvo probati online aktivaciju (samo moram prvo naci drivere za mrezu), ako ne moze onda zovem Microsoft.

Uspeo sam uspesno da aktiviram Win preko interneta.

jel moze misljenje od nekog ko ima iskustva, hocu da instaliram win7 na laptop 2GB RAM, pa me zanima jel moze x64 da radi bez problema ili je bolje x86?

Nema razlike u brzini bilo koji da instaliras.

Ako ne nameravas upgrade preko 3GB rama u buducnosti ostavi x86 posto on ne moze vise da pokaze a ako nameravas vise onda x64!

Samo da kazem da sam uspeo da napokon instaliram windows jer sam promenio procesor. Zbog njega se desavalo to da nece da se pokrene instalacija bilo kojeg OS-a. Socket je ociscen cetkicom za zube i alkoholom. Hvala svima na pomoci! :)

Koji program je najbolje koristiti da se Windows sa DVD-a (ili iz .iso fajla) prebaci na USB?

Probao sam ovaj tool, ali nesto ne mogu da ga instaliram!? Nasao sam neki programcic wintoflash, jel zna neko kakav je, jel pouzdan?

Ја одавно користим Yumi, ем већина ОС ради ем је мулти па могу да се наређају разни оперативни системи.

OK, hvala, momci. Danas cu se malo igrati sa tim stvarcicama pa cu videti koji najvise odgovara.

Imam sve to, ali opet nece...zaboravio sam koju poruku mi izbacuje. Probacu ovaj Yumi i Rufus. Samo da budem siguran, ovi programi prebace sve fajlove za instalaciju Win-a na USB i spreme ih za bootovanje?

Nazad
Vrh Dno