ovako.. pozdrav svima,ovo je moj drugi forum u zivotu,posle ribolovackog 🙂 neophodna mi je pomoc oko kupovine fotoaparata.. imam neki stari koji je vreme da zamenim, i uzeo bih malo kvalitetniju masinu,do 25000 din,mozda malo vise,ali da ne bude ono,dodaj jos 5 pa uzmi bolje.. dakle ovo je cifra🙂
ono sto sam ja gledao u ovom rangu,jeste nikon L810 i olympus sz 14. nemam nekih preteranih zahteva,klasika-slike sa putovanja uglavnom,malo priroda,ribolov.. jedan drug me uplasi za ovaj nikon,gde ces dslr,nije to samo da skljocnes.. pa rekoh da pitam iskusnije sta misle i sta imaju da preporuce. ok,znam da ce vecina reci canon sx 240,ali ponavljam opet oko 25000,ovaj canon mi je puno.
ako neko ima iskustva o ova dva modela,ili nesto da preporuci,izvolite!
veliki pozdrav svima i hvala unapred
p.s. volim da pravim kvalitetne slike 😉
ono sto sam ja gledao u ovom rangu,jeste nikon L810 i olympus sz 14. nemam nekih preteranih zahteva,klasika-slike sa putovanja uglavnom,malo priroda,ribolov.. jedan drug me uplasi za ovaj nikon,gde ces dslr,nije to samo da skljocnes.. pa rekoh da pitam iskusnije sta misle i sta imaju da preporuce. ok,znam da ce vecina reci canon sx 240,ali ponavljam opet oko 25000,ovaj canon mi je puno.
ako neko ima iskustva o ova dva modela,ili nesto da preporuci,izvolite!
veliki pozdrav svima i hvala unapred
p.s. volim da pravim kvalitetne slike 😉