Šta je novo?

potrebna pomoc iskusnijih

sloba88

Cenjen
Učlanjen(a)
03.11.2012
Poena
150
ovako.. pozdrav svima,ovo je moj drugi forum u zivotu,posle ribolovackog 🙂 neophodna mi je pomoc oko kupovine fotoaparata.. imam neki stari koji je vreme da zamenim, i uzeo bih malo kvalitetniju masinu,do 25000 din,mozda malo vise,ali da ne bude ono,dodaj jos 5 pa uzmi bolje.. dakle ovo je cifra🙂
ono sto sam ja gledao u ovom rangu,jeste nikon L810 i olympus sz 14. nemam nekih preteranih zahteva,klasika-slike sa putovanja uglavnom,malo priroda,ribolov.. jedan drug me uplasi za ovaj nikon,gde ces dslr,nije to samo da skljocnes.. pa rekoh da pitam iskusnije sta misle i sta imaju da preporuce. ok,znam da ce vecina reci canon sx 240,ali ponavljam opet oko 25000,ovaj canon mi je puno.
ako neko ima iskustva o ova dva modela,ili nesto da preporuci,izvolite!
veliki pozdrav svima i hvala unapred
p.s. volim da pravim kvalitetne slike 😉

Canon ti je najbolji izbor kako god okrenes. Pogleda sta se nudi iz njihovvog asortimana za toliko para koliko imas i onda odaberi neki a mi cemo ti reci valji li izbor ili ne.

Idi u radnju, uporedi jedan sa drugim, ponesi sd karticu, zamoli ih da okines neku fotku, da bi se opredelio ili pogledaj sample fotke sa neta, opet idi u prodavnicu i uzmi onaj koji ti se vise svidja.

Dugo sam na ovom forumu, uvek se pojavi neko ko pita da li da uzmem neki aparat, deluje mi sjajno.. onda mu gomila ljudi preporuci neki drugi, ali se svi slazu oko nekih modela, tipa canon s95/100/110 kao najbolji kompakt, ne znam koji je ispod njega, i to su zaista iskustva ljudi koja su dragocena u smislu, nemoj praviti iste greske, ako vec pitas za savet poslusaj ga.. medjutim, svako na kraju kupi ono sto je naumio, a ovde postavlja temu da bi opravdao svoju kupovinu.. ;-)

Xaxa, mozda si u pravu za ovo da bi opravdali svoju kupovinu- ali ja sam ovde stvarno da bih cuo savete. Ovaj nikon mi se svideo zbog nekih karakteristika koje su meni kao laiku u fotografisanju izgledale savrseno. Opet taj dslr i moc koju ima kao pojava.
Ali to ne znaci da necu uzeti canona, ako me uvere iskusniji. Vidim da ljudi nesto slabo imaju iskustva sa ovim L810

Nazad
Vrh Dno