Šta je novo?

Potrebna mi je mala pomoc oko Total Commandera!

Kad kliknes na poslednju ikonicu [ \ ] (Network Neigborhood) videces razliku izmedju normalne i PowerPack verzije ;)

Poslednja izmena:
@Vojkan: Hvala.

Falcon je napisao(la):
Kad kliknes na poslednju ikonicu [ \ ] (Network Neigborhood) videces razliku izmedju normalne i PowerPack verzije ;)

Instalirao sam ga, kliknuo na [\] i zaista se iznenadio. Postoji gomila novih detalja a neki su prilicno korisni.

Falcon je napisao(la):

A i kad kliknes na onu strelicu Main toolbar&System toolbar, gore levo ispod File

Posto se vodi polemika o TC-u ajde da ubacim jedan problemcic.Naime,imam 4 USB flashke 3x256 i 1x1Gb. 256 rade kao podmazane,brzina transfera je OK ali 1Gb je uzas (Kingston DataTraveler I). Da, nije sampion brzine ali prosecna brzina upisa je 200-500 Kb/s i to samo u TC-u, iz explorera ide regularno. Brzina malo varira u zavisnosti od velicine file-a sto je i sasvim normalno.
Krenuo u resavanje problema i dosao do zakljucka da TC prilikom upisa vrsi proveru.OK, ali zasto i sta toliko proverava? Menjao sam i u INI-ju velicinu buffera i nista. Neka ideja?
Da li je problem u 1Gb? 256 rade korektno.

u novijim verzijama (6.5x) bi trebalo da je resen ovaj problem

Mislim da je bilo priče o tome u nekom prethodnom postu, valjda se u copy/delete opciji u configuration mijenjaju neke vrijednosti

Transfer flash memorija ce se znacajno povecati ukoliko se ukljuci Compatibility mode u Configuration->Copy/Delete.

Nazad
Vrh Dno