Šta je novo?

Potrebna dva programcica...

Boba je napisao(la):
Luka, sta se desava?

Ma ne pitaj.......

Stize program, jedino sto sam uzeo da ga doradjujem (u principu, samo ide na korist) ali mi je to oduzelo malo vise vremena. Kompajliracu ga kad dodjem kuci odnosno sutra. Ako opet bude bio isti problem dacu ga legend-u da proba da ga kompajlira. U glavnom, dodao sam neke funkcije, neke oduzeo i tako. Malo ga doradio da lici na nesto.

Pozdrav! :wave;

Boba je napisao(la):
Cao svima...

Potrebna su mi dva programa.

prvi je It`sMe 2.03
adresa sajta je www.reallusion.com a posto (naravno) ne zelim da ga platim, gde ima besplatno da se skine (ako neko zna, naravno).

Reallusion's It's Me v2.0.3

h**p://www.reallusion.com/ ....website

It'sMe v.2.0.3 -Windows 98/2000/Me/XP

Create fully animated 3D characters of yourself, your friends, or anyone from just a single photograph. It'sMe makes it simple for anyone to create custom 3D characters that dance, move, and show emotion. It'sMe quickly adds dymanic animation to any multimedia production or website.
------------------------------------------------------------------------------------
h**p://tucows.netnitco.net/files3/itsmestd.exe .....download
s/n: 1908-1555-4255-5965-6

gotovo.......

Evo napokon........

Program se nalazi na sledecoj lokaciji...

http://home.drenik.net/luka.l/programi/ed/ed.zip

U ovom zipu se nalazi instalacija......

Sve sto je prethodno potrebno imati je doticni VBruntime6 koji moze da se skine sa M$ sajta.

Zamolio bih vas da procitate uputstvo (sto vas pri ulasku program uredno obavesti) posto ima nekih stvari sa kojima treba biti upoznat oko zaduzivanja i razduzivanja diskova.

U direktorijumu programa takodje se nalaze i neke slicice koje mogu da ga ulepsaju (ja najbolje obozavam :) bluewin.jpg).

Eto, to je to. Koliko je vremena pojeo, trebalo bi da je mnogo bolji ali u principu i nije toliko los. U ostalom vidite vi. U svakom slucaju, dopadljiv je i originalan.

Zahvaljujem se legend-u na pomoci oko search "engine-a" :p i kao i za pakovanje programa (ponudjen ko' pocascen) :).

Pozdrav! :wave; cheers

P.S. Boba, Zoni, poslacu vam sutra obecane .exe posto sad nemam vremena.

Jos jednom pozdrav!

Uh, setio sam se jedne greske (banalne ali dosta velike).....elem, ispravio sam je (sada, uh, dobro jutro narode :eye: )....

Evo uploadujem ponovo setup i to je to.

Ajde javite utiske. Odoh ja da pajkim.....

Pozdrav! cheers

...a ja vidim nece da mi radi opet...

ajde, sad skidam ovo pa cemo videti i to cudo (dugo ocekivano cudo) :boom:

pozdrav

javicu kako sljaka...cheers

Boba je napisao(la):
...a ja vidim nece da mi radi opet...

ajde, sad skidam ovo pa cemo videti i to cudo (dugo ocekivano cudo) :boom:

pozdrav

javicu kako sljaka...cheers

Auuu covece, pa ti si gori od mene.....:shock:

Ne vredi...

nece me pa nece.....

pri kraju instalacije kaze:

--- An error occurred while registering the file `c:\windows\system\msado.tlb`

sta raditi? :rocket:

Boba82 je napisao(la):
p.s.

OS je win98 se

Jesi li probao da pritisnes "Ignore". On zavrsi instalaciju nego javi da li posle radi sam program.

Pozdrav!

Sad je vise ono kao vi pomazete meni da napravim od toga nesto. :) Mislim program je skroz funkcionalan. Jos jedino taj set-up. Instaliraj ti to sa ignore pa mi javi da li radi program.

Jos jednom poz!

Nazad
Vrh Dno