Šta je novo?

potreban utility disk za amigu

dzudzubajac

Čuven
Učlanjen(a)
12.02.2005
Poruke
4,895
Poena
505
Naslov sve kaže - potrebna mi je disketa sa filemasterom,xcopy/dcopy i eventualno još neki od korisnih programčića (dms,powerpacker,...). Plaćam sve troškove (disketa,ptt,...), ako može neko iz Beograda da mi sprži to na disketu mogao bih lično da preuzmem za vikend.

Pazario sam amigu ali jako slabo stojim sa softverom. Od druga sam dobio neke diskete ali izgleda da su mu svi utility diskovi riknuli tako da ne mogu ni da napravim bekap kopiju Workbencha :) A vidim da dosta teško čita tu disketu.

Nadam se da ne remetim pravila foruma - koliko se sećam filemaster i dcopy su PD softver.
 
Učlanjen(a)
12.11.2006
Poruke
1,487
Poena
360
wb disketu mozes da kopiras i iz wb-a bez potrebe za copy programima.ono sto pod hitno moras da uradis je da ocistis flopy drajv i da nabavis par dobrih disketa na kojima ces drzati wb.Trebas razmisliti o povezivanju amige s pc-om preko serijskog kabla ili ces ici na varijantu pc disketa720kb->amiga s tim da opet moras obezbediti softver koji cita pc disketu.....
 
OP
OP
dzudzubajac

dzudzubajac

Čuven
Učlanjen(a)
12.02.2005
Poruke
4,895
Poena
505
da, sad sam video u workbenchu opciju duplicate :)

Medjutim kada probam da iskopiram na drugu disketu prijavljuje mi "disk is write protected" iako nije. Probao sa nekoliko starijih i ganc novih DD i HD disketa.
Možda bi stvarno valjalo prvo očistiti flopi pa onda terati dalje :)

edit: verovatno cu prebacivati softver sa PC-a serijskim kablom, koliko sam video to je jos najjednostavnije za klot a500, samo da sredim staru masinu ;)
Hehe, imaću dedicated PC mašinu sa koje prebacujem softver na amigu
 
Poslednja izmena:

stevans

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poruke
243
Poena
320
Imash program za to zove se hombre ja sam sa njime radio nije komplikovano ali jeste sporije...
 
Vrh Dno