Šta je novo?

Potreban tih kuler

purple

Slavan
Učlanjen(a)
27.03.2007
Poena
309
Trazhim neki bash tih kuler, ovaj shto dolazi uz Phenom 965 BE mi chesto neda da spavam..

Dajte neki predlog..
Cenovni okvir do 70e..

Thanks

Uzmi Xigmatek Thor's Hammer + jedan tih vent oko 1000-1200RPM i resena stvar, hem je dobar kuler, prelepo izgleda i sto je najvaznije i dobro 'ladi ;)
Ja bih na kuleru postavio ovaj vent , crn kuler i crveno-beli vent izgledace bas kul :), a performanse venta su odlicne.

A mozes isto i ovaj da pogledas, gotovo resenje, nema potrebe od dodatnog ventilatora a isto tako je dobar kuler

p.s. xigmatek je u rangu sa True Black , koji isto dolazi u pakovanju bez venta ta isto ti dodje.
Mozes da prodjes i jeftinije sa Cooler master-om Hyper 212 plus .

Poslednja izmena:
ako nisi gadljiv na vodena hladjenja .... vidi da li ima da se nadje H50 ili nesto slicno :)

Ja bi pored mog H50 PP kombinacijom + 3 venta u kucistu + 2 na grafici mogao opusteno da spvam koliko su tihi ....

da li si siguran da ti treba nesto bas toliko jako? ako ne planiras da klokujes hyper212+ ce biti i vise nego dovoljan.

edit: vidim sada u oglasima jeftinog fenrira koji je vrlo popularan. samo se dobro raspitaj pre kupovine

Poslednja izmena:
ok i eto posle 1,5 godinu ja josh dalje nisam kupio cooler :D
uzeo bih ovaj ovih dana sam ome zanima da li bi mogao da stane u moj box.

Kucishte je Xigmatek Asgard a dimenzije ovog coolera su 120 x 80 x 159 mm. Ne znam da li je to knap i da li ce udaradi u stranicu..

Noctua NH-U9B SE2 je skuplji za 9e od 212 EVO ali je vishe nego duplo tishi, 17dBA spram EVO-vih 36dBA. Ne znam sad da li je to spec za cooler sa 1 ventom ili oba. Verovatno sa 1. Ko je tako onda nema neke razlike i verovatno bi uzeo jeftiniji..

Tishina mi je imperativ.

mislim da EVO nece stati, izmerio sam lenjirom sada i ili je skroz knap ili ce da viri. Mislim da cu morati neshto drugo. Ovaj noctua nije visok toliko i pasuje sigurno ali ne znam za shirinu. da li ce moci da stane od RAM modula..

Poslednja izmena:
Imate li za mene neki predlog umesto boxa. Ali ja bih samo ventilator zamenio, posto je ovaj mnogo bucan, bez hladnjaka. Koji vent bi stao na box athlona x3, neka osmica ili moze veca?

Nazad
Vrh Dno