Šta je novo?

Potreban SW za radnju sa bar kod citacem !!

dral

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
Ako je neko razvio software za poslovanje male str radnje i voljan je da proda neka se javi na [email protected]
P.S. Znaci, sledeca aplikacija : jedan racunar, pracenje magacina, prodaja robe na kasi uz pomoc bar koda, stampac za izdavanje racuna i to je sve.
Bilo bi potrebno kupiti i pripadajuci HW.
pozdrav,
aca.

Samo jedan savet :idea:
Iako je primena fiskalne uredbe odlozena za mart sledece godine, mislim da se od nje nece odustati. Zato kada budes kupovao aplikaciju, vodi racuna da bi tvoja PC kasa trebalo da moze da se poveze sa fiskalnim modulom. Mislim da proizvodjaci jos nisu finisirali fiskalni sw tako da ne znam kako bi se ta konekcija ostvarila i kako ce se npr. odvijati promena cene ili kako ces da sinhronizujes interni sifarnik sa fiskalnim sifarnikom koji ce biti redni broj i slicno.
Eh da, mislim da ce samo stampanje racuna biti enkapsulirano u fisklanom cipu a da ce moce da se menja jedino header i footer.

ssteva je napisao(la):
Samo jedan savet :idea:
Iako je primena fiskalne uredbe odlozena za mart sledece godine, mislim da se od nje nece odustati. Zato kada budes kupovao aplikaciju, vodi racuna da bi tvoja PC kasa trebalo da moze da se poveze sa fiskalnim modulom. Mislim da proizvodjaci jos nisu finisirali fiskalni sw tako da ne znam kako bi se ta konekcija ostvarila i kako ce se npr. odvijati promena cene ili kako ces da sinhronizujes interni sifarnik sa fiskalnim sifarnikom koji ce biti redni broj i slicno.
Eh da, mislim da ce samo stampanje racuna biti enkapsulirano u fisklanom cipu a da ce moce da se menja jedino header i footer.
Razmisljao sam o toj uredbi ali kod nas nista ne mozes sa sigurnoscu reci.
Sto se tice programa, mogao bih ga i ja uraditi ili nemam previse vremena (ne bih da sbudzim nesto na brzinu, ne znam kako bar kod radi) a program je za poznanika kome bas to treba.
I taj fiskalni sifarnik ce biti neka misterija za one "neupucene".
Ipak, ponuda i dalje stoji.
[email protected]

dral je napisao(la):
...

Razmisljao sam o toj uredbi ali kod nas nista ne mozes sa sigurnoscu reci.
Sto se tice programa, mogao bih ga i ja uraditi ili nemam previse vremena (ne bih da sbudzim nesto na brzinu, ne znam kako bar kod radi) a program je za poznanika kome bas to treba.
I taj fiskalni sifarnik ce biti neka misterija za one "neupucene".
Ipak, ponuda i dalje stoji.
[email protected]

O bar kodu ne treba da vodis racuna , on radi isto kao i tastatura , tj radi bez ikakvih drajvera , kao da u polje upisujes kod tastaturom , moze se podesiti da posle ima auto tab , enter ili bilo sta drugo , tako da nista specijalno ti ne treba.

Vrh Dno