Šta je novo?

Potreban strucan odgovor!

PARTYBOY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.11.2003
Poena
309
Zanimam me ova stvar.
Kupujem iz Amerike Sony Playstation 2 slim verziju i dali ce moci kod nas da se igra?Dali treba da se ugradi cip ili netreba?
Svaka pomoc dobro dosla!
Hvala u napred na strucnim odgovrima.

Prvo sto bih se ja zapitao je da li taj Sony radi na 110V ili 220V :) Ukoliko zelis originalne igrice da igras necje ti trebati chip, ukoliko hoces pirate, naravno trebacje ti :) Trecja stvar je NTSC i PAL sistem... Dakle, 2 stvari koje cje ti mozda praviti OGROMAN problem su 110V i NTSC. E sada to sa strujom se moze resiti pretvaracem, a za ovo bas i ne znam... Mada, sada sam se setio, za PS1 je postojao NTSC/PAL converter...

Poslednja izmena:
Koliko ja znam na tu slim verziju ne moze da se stavi chip....... Ili mozda gresim???

Ja imam PS 2 ali ne slim... Nego onu prvu verziju... Ima chip... :) Za "slim" ne znam.

Da u slim verziju moze da su ugradi cip ali opet ostaje pitanje da li radi na 110v ili 220v.
Da ne bude PUF i Oblacic dima kada ukljucis PS2

zakljucak: kupujes na svoju odgovornost pa ko bude Puf neka bude :D

jel cuo neko od vas za adaptere... znaci sto se struje tice nije frka... moze da se uradi al pazi na NTSC i PAL standarde... mada postoje konvertori i za to samo neznam koliko ih je lako/tesko naci...

-=crusader=- je napisao(la):
jel cuo neko od vas za adaptere... znaci sto se struje tice nije frka... moze da se uradi al pazi na NTSC i PAL standarde... mada postoje konvertori i za to samo neznam koliko ih je lako/tesko naci...

Majstor^Zivota je napisao(la):
Trecja stvar je NTSC i PAL sistem... Dakle, 2 stvari koje cje ti mozda praviti OGROMAN problem su 110V i NTSC. E sada to sa strujom se moze resiti pretvaracem, a za ovo bas i ne znam... Mada, sada sam se setio, za PS1 je postojao NTSC/PAL converter...

A jesi li ti chuo da se tema chita od pocetka do kraja?? I da je sve to vecj receno u drugom odgovoru... WTF??? Ili skupljas postove da bi mogao da postavis mali oglas :D

zar se i igre ne rade zasebno u PAL i NTSC verzijama?

Procitaj

Toliko mucenja oko jednog PS2!????

Dok ti dodje, dok ugradis cip, dok nadjes adaptere i slicno !

Kupish ovde, dobijes garanciju (da tesko ces da vratish u Americu ako nesto nedo bog neradi kako valja!!!!)

I dobijes mnogo truda i znoja, a isto imash ovde, skuplje jeste ali ....!

Ukoliko ti je cenovna razlika manja od 100evra onda ga kupi ovde. Nece ti se isplatiti ako kupujes adaprete za napon i sliku (koji mozda i ne postoji)...

Garancija za Sony ti dosta znaci jer se desavaju kvarovi.

Ako je sony placen do 120$ koliko tamo trenutno koshta, onda se isplati, jer chip i strujni adapter 110>220V su zajedno oko 50e. U takvoj kombinaciji, radice sve igre na svakom TVu...

Bolje kupi ovde,ne vredi to tolikog maltretiranja a sem toga sta ako rikne (garancija)

Vrh Dno