Šta je novo?

potreban sli most

CezaR 2

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
309
Modovao sam dfi lanparty ultra d na sli varijantu.To radi..E sad, problem je sto nemam sli mostic, jer uz moju plocu ne dolazi, a nabavio sam i dve 7800gt.. Jel moguce to negde nabaviti, jel zna neko??

Reci, jesi li je modovao po onom mom linku?

Da, po tvom, i mogu ti reci to si predivno objasnio i hvala ti..
To radi odlicno, odmah posle precrtavanja, otvorili su mi se opcije u biosu za sli, ploca je na butovanju promenila naziv na sli itd..
Lepo je to, ali sli most??? Ima li resenja??

Eh objasnio... |copy/paste|
Jedino ako ima neko SLI most koji ne koristi...

Poslednja izmena:
CezaR 2 je napisao(la):
Modovao sam dfi lanparty ultra d na sli varijantu.To radi..E sad, problem je sto nemam sli mostic, jer uz moju plocu ne dolazi, a nabavio sam i dve 7800gt.. Jel moguce to negde nabaviti, jel zna neko??

Imam ja. Dogovor na mail.

pozdrav.

pa da, SLI mostovi dolaze uz ploce posto nisu uvek ista rastojanja slotova na svakoj ploci pa samim tim ti mostici nisu univerzalna stvar, nazalost.

gx-x je napisao(la):
pa da, SLI mostovi dolaze uz ploce posto nisu uvek ista rastojanja slotova na svakoj ploci pa samim tim ti mostici nisu univerzalna stvar, nazalost.

Nece znati dok ne proba?

Ima mostića koji su savitljivi - makar su meni dali takav uz ploču. Nemam pojma da li bi to radilo na svim pločama...

Poslednja izmena:
SLI mostic moze biti duzine jednake rastojanju 2 ili 3 slota, ne verujem da postoji savitljivi od lupam, 2.5 duzine pa mozes da ga rastezes kako ti odgovara :p

Ма Слађа га је модовала :p

ma mogu oni da naprave univerzalni mostic ali nece namerno. Mislim to malo stampe na toj plocici i kablici sa prikljucima da idu i sa jedne i druge strane i da imaju po 7-8cm svaki i pasovalo bi na svaku plocu.

Falcon je napisao(la):
SLI mostic moze biti duzine jednake rastojanju 2 ili 3 slota, ne verujem da postoji savitljivi od lupam, 2.5 duzine pa mozes da ga rastezes kako ti odgovara :p

Pa dovoljno je da bude dugačak tri "dužine", onda možeš da ga staviš i na dve, tako da je suština ista. Ja sam rekla savitljiv, a ne rastegljiv :D

mastercula je napisao(la):
Reci, jesi li je modovao po onom mom linku?

a, moze li da se dobije taj link, makar i na pm.
cim sredim memaru, kupujem vga, a u planu je i 2nd.

btw, ja nism video sli kablic uzivo, zna li neko koliko je to komplikovano napraviti. ja sam pre par godina napravio sli kablic za 2 x voodoo2.
( jos uvek imam semu, ako nekom treba :D )
verujem da ni ovo savremeno gov****ce nije strasno komplikovano ?

poz.

Poslednja izmena:
zapravo uopste nije kablic vec parce elektronike koje se kaci na dve kartice, znaci cvrsta veza, dobija se uz SLI plocu.

znam sta je, al' nisam znao od cega je.
ondak je, predpostavljam, tesko izvodjivo...

normalan:

savitljiv:

E pa ljudi, ovaj savitljiv bi bio prava stvar...Vidim da neki od vas imaju, pa ako je nego zainteresovan da vidimo barem kako to radi, neka me kontaktira pa da probamo...

Prvo pozdrav za sve...prvi put sam na forumu nadam se da cu polako poceti resavati neke nepoznanice moje licne vezane za igranje sa hardwerom jer ubedjen sam da sam dosao na pravo mesto!!!

Imm i ja problem nemam SLI MOST da bude jos gore imo sam ga al ga wise nemam...

Ovaklo ploca GIGBYTE GA-n680sli-dq6 oznaka ploce nforce cip set, c2d e 6550 conroe 2.33 MHZ itd...4 gb geil black dragon 800, GAINWARD 9600GT-GS 1024 256 BIT... GPS cHIFTEC 550W...
To mi je konfiguracija komp me sluzi odlicno vec 3 god doslo vreme malo da se ulozi posto ploca podrzava quad seriju pocesora ai dual GPU sli tehnologiju za ada ja imam pomenutu grafu pa bih KUPIO ISTU ali nemam MOOOOSSST,,,zvao sam prodavca da ih pitam za neku pomoc oni mi vele da se most dobija uz grafiku sto je tacno samo za ultra i xfx serije grafa najskupljih na trzistu mslim pretpostavljam da je tako :DDD

treba mi pomoc u vezi MOSTA naravno ako neko zeli da ga slucajno baci u kantu ili ako zeli da ga otudji na bilo koji nacin ja sam tu da mu pomognem "cu da platim"
dalje, ako neko hoce da ponudi grafiku koju ja imam na prodaju tuj sam takodje
i dalje, pomoc vezana za owerclocking i tako te stvari naravno od strane experata u tekstu moja konfig

[email protected] na ovaj mail otvorio sam ga samo za ove teme

pozzzz

Nazad
Vrh Dno