Šta je novo?

Potreban savet za konfiguraciju!

lara_k

Cenjen
Učlanjen(a)
15.03.2012
Poena
151
Pozdrav svima,

ja sam vec postavljala pitanje slicno ovome a to je vezano za konfiguraciju.
Tada ste mi pomogli i predlozili nekoliko razlicitih konfiguracija za neke odredjene
pare ali sam ja tada odustala os kupovina tako da se sad ni ne secam predloga.

Ako imate volje i vremena da mi opet pripomognete bilo bi super i bila bih vam
jako zahvalna.

Mogu da izdvojim 50 - 60 hiljada za konfiguraciju koji bi sluzila za sledece:
Kompjuter koristim radi izrade dizajna jer sam graficki dizajner i koristim programe
tipa Photoshop, Corel, Illustrator, Indesign, ponekad i neki 3d program tipa 3Dmax

Takodje je potreban i mom bratu koji igra neke igrice u koje se ja definitivno ne razumem
ali su u pitanju neke novije i predpostalvjam zahtevnije.

Gledala sam nekoliko gotovoih konfiguracija, evo i linkova:

http://www.gigatronshop.com/racunari/gigatron_intel_energy-18759
http://emmi.rs/emmi-konfiguracije-altos-elite-ghost.11.html?productId=29892

e sad ja bih rado sastavila neku konfiguraciju sama jer predpostalvjam da sa ovim
gotovim konfiguracijama obavezno nesto ne valja hocu reci sigurno uvale neki deo
koji bas i nije super.

Da li imate neki predlog i da li je zaista bolje da sama sve kupim u delovima,
da li bi tako ustedela neki dinar?

Cekam vasu pomoc i hvala u naperd!

jeste bolje, da li ces ustedeti, hoces zivce ali neces novac, jer ces imati prilicno bolje komponente koje si sama izabrala zato sto valjaju a nisu ti utrapili neke sto ne mogu da prodaju. napajanje je mozda mali overkill ali veoma dobro, istestirano na jednom drugom forumu tako da bolje neka bude malko jace da ne brines. i5 3470 je odlican procesor, b75 ploca je idealna za njega, konkretno asrock b75 pro3, 2x4giga rama bi trebalo da vrsi posao, hdd sam stavio 500 jer 1tb nema u ponudi, ali racunaj 2000din vise za terabajt, e oko graficke sam se najvise mucio, ovo je odlicna grafa, ali bih radije da sacekamo jos predloga za svaki slucaj...i na kraju sasvim fino bitfenix kuciste... ;)

ivy62k.jpg

Nazad
Vrh Dno