ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Takodje, zato sto mi dobro idu jezici, narocito engleski, razmisljao sam o filozofskom fakultetu, smer anglistika.
mislis filoloski ?
Poslednja izmena:
Takodje, zato sto mi dobro idu jezici, narocito engleski, razmisljao sam o filozofskom fakultetu, smer anglistika.
Ko sto sam vec reko - upisao sam IT akademiju
.....
Mislim da cu taj prvi ispit za Microsoft sertifikat ( prvi je VISTA) ....
Vidim ja da cemo uskoro imti pravog strucnjaka za napredne MS tehnologije.
Sertifikat je isti gde god da si isao na kurseve. Ja sam licno isao na visu elektrotehnicku jer tamo najjeftinije i bilo sam zadovoljan, cuo sa i na ETF-u isto imaju dobre kurseve za ostale ne znamPozdrav Statore, citao sam temu ''Potreban savet! Sta upisati i sta ocekivati!'', zanima me cisco kurs.
Drugar i ja zelimo da upisemo ovaj kurs, pa me interesuje da li vredi? Ko daje najbolju obuku i sertifikat?
Naravno da znaci, a koliko tacno najvise zavisi od poslodavca.Nas dvojica imamo fakultete( saobracajni i elektro), da li to znaci pri zaposlenju...
Ako imate predhodnih radnih iskustava u IT-u svakako nije kasno da se ode. Ali ako je ovo prvi dodir sa necime sto nije reinstacija windows-a i instalacija drajvera onda stvarno ne znam koliko bi to znacilo. Firme generalno traze mladje ljude ali i sa 31 godinom upadate u tu kategorijuI zanima me jos jedno, imamo po 31 godinu, da li je kasno da se ode na jedan ovakav kurs, zbog zaposlenja najvise, da li firme traze mladje ljude...?
Pozdrav.
A kad cete da pocnete da ucite Win 7?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari