Šta je novo?

Potreban program...

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
...koji radi ovo:Npr.na c i d pariciji imam fajl proba.txt(fajl na c particiji sadrzi ceo fajl proba.txt sa d particije i jos neki dodatak).E sada kada hocu sa C na D da kopiram zalim da mi se ponudi opcija nastavi prenos(slicno kao kod ftp-a win commandera).Zanci,ne overwrite,niti append,vec nastavljanje.Najbolje bi bilo da taj program ima i opciju da ne proverava da li su svi bitovi do te velicine u oba fajla isti.

mislim da ovo nece moci. ako je text fajl uradi coveni copy/paste

Miroslav je napisao(la):
mislim da ovo nece moci. ako je text fajl uradi coveni copy/paste

E,da je text fajl,ali nije.Problem je sto imam jedan izgreban disk i na hitachiju4x,teacu 40x(24x reazc) i necu 52x neki fajlovi koji su mi izuzetno potrebni nisu citljivi.Eto,teac procita do 30%,a nec do npr.50%,pasam mislio da kombinacijom citanja delova fajlova uz pomoc raznih citaca povratim te fajlove.

Samo ne shvatam sto je to nemoguce,jer ako radi sa ftp-om i raznim zezalicama sto ne bi nekako moglo da radi i sa obicnim fajlovima.

The pocetnik je napisao(la):
Samo ne shvatam sto je to nemoguce,jer ako radi sa ftp-om i raznim zezalicama sto ne bi nekako moglo da radi i sa obicnim fajlovima.

Kako si mislio da nastavljas fajlove na masinskom jeziku odnosno kompajlirane fajlove? Dovoljno da jednu kukicu pogresi u sastavljanju i eto ti necitljivog fajla. Takva stvar ne postoji, bar za sada. 🙁

Nazad
Vrh Dno