Šta je novo?

Potreban program za zakljucavanje desktopa

Troublemaker

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
645
Moja oprema  
Monitor
ASUS ProArt PA278CGV
Miš & tastatura
Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse & Logitech MX Keys Mini
Laptop
Lenovo ThinkBook 15 Gen 2
Tablet
Lenovo Yoga Pad Pro (Yoga Tab 13)
Mobilni telefon
Samsung Galaxy Z Fold 5
Pametni uređaji
Mi Air Purifier 3H
Steam
https://steamcommunity.com/id/acabre
Pristup internetu
  1. Optički internet
Potreban mi je program za zakljucavanje desktopa i ponovno otkljucavanje lozinkom. Widows XP u odabiru skrinsejvera ima opciju On resume, password protect, ali ona radi samo sa administratorskim passwordom koji ja nemam i ne zelim da ga stavljam samo zbog toga. Zelim da kada pustim nesto da mi se snima preko programa tv kartice, budem siguran da mi niko nista nece cackati ako odem negde dalje od kompa.

prvo napisi u kakvom je okruzenju taj racunar....da li je u kucnom okruzenju ili je u nekoj mrezi..ako je u mrezi da li je u mrezi sa domenom ili ne....
ako je u kucnom okruzenju, da li si ti instalirao windows? ako jesi, onda je pass za admina prazan, odnosno, samo udaris enter i to je to...znaci mozes da ga menjas...ili, ako si ti instalirao windows, i ako si stavio pass onda bi trebalo da ga znas 🙂

kalky je napisao(la):
prvo napisi u kakvom je okruzenju taj racunar....da li je u kucnom okruzenju ili je u nekoj mrezi..ako je u mrezi da li je u mrezi sa domenom ili ne....
ako je u kucnom okruzenju, da li si ti instalirao windows? ako jesi, onda je pass za admina prazan, odnosno, samo udaris enter i to je to...znaci mozes da ga menjas...ili, ako si ti instalirao windows, i ako si stavio pass onda bi trebalo da ga znas 🙂
Mozda se nisam lepo izrazio... ja sam administrator i ne zelim da stavljam password samo da bih u screen saveru imao zakljucavanje preko njega
Imam single user PC inace

Nazad
Vrh Dno