Šta je novo?

Potreban program u vezi rezanja muzike

• Začetnik teme Začetnik teme bandit
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bandit

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
319
Potreban mi je program sa kojim bih mogao da zakljucam audio cd ili mp3 disk posle rezanja da moze da se slusa na mini linijama i ostalim uredjajima . Znaci da nemoze da se kopira na drugi disk sa vec snimljenog ili na hard . Ako postoji takav program gde bi mogao da ga skinem i kako se zove .

Ja ne znam ali me živo zanima za šta će ti takva opcija (ako nije ''strogo povrljivo'').

Treba mi narezem nekome cd na drugarskoj osnovi a on dalje valja muziku za mani . Dopizdelo mi vise, skupljam muziku za sebe das drugome a on zaradjuje na tebi i netrudi se da sakupi svoju kolekciju zato ako znas reci .Tako da nebi bilo corka treba mi.

Pa imas u Windows Media Player-u opciju (doduse samo kada RIPujes pesme) da stavis pesme da budu zasticene. Moci ces dalje da ih rezes u Audio formatu, u WMA (da, treba da budu u WMA formatu) ali samo ti, tj tvoj komp. Kada tako ih narezes, tvoj drug moci ce samo da slusa pesme (treba da skine licencu sa net-a), dok nece moci da ih edituje, reze, itd. Naravno, bice u mogucnosti da ih stavlja na HDD :S:

LiquidPlasma mislis na ovo media player-options-rip music-copy protect music i nema rezanja dalje na druge diskove posle toga ,ako je to hvala na objasnjenju .

No problem 😉

P.S. To ti jedino sluzi za Audio CD, tj mozes da ripujes pesme koje su samo u Audio formatu u WMA. Steta sto ne mozes da konvertujes iz MP3a u WMA i to odmah da ima copy protect. Da li postoji neki program koji radi na ovu foru?

Poslednja izmena:
mozes u neru da menjas format ali neznam dali nero moze da se namesti da ima protect music.

Sve što se može pročitati, može se i kopirati, tako da je bolje da se u startu maneš "ćorava posla".
Ako ti se ne sviđa šta on radi sa muzikom, ili mu kaži ili mu ne snimaj.

Nazad
Vrh Dno