Preporuka između Lenovo i Acer? Kakva je njihova plastikaNazalost HP jeftiniji modeli imaju slabu plastiku kao igracke za decu to sam se uverio kad sam imao HP BS laptop koji ima isti dizajn kao Hp 250 G6. Od tad se ne bi usudio da otvaram taj laptop posto su male sanse da mi ne bi naprsao negde donji poklopac.
iliLenovo ima bolju plastiku do Acera , Hp je na trecem mestu.
Nisam siguran da imaju na stanju u Subotici sve modele ali mogu da odem sutra pre posla.Plastika jeste slabija ali uopste nije loseg kvaliteta. Za razliku od ovog laptopa Lenovo V130 je nesto najgore sto sam imao prilike da probam po pitanju plastike.
@FunSte93
Najbolje da odes do A1 i sam pogledas konkretne modele.
16GB jeste dovoljno, on je gledao modele sa 8GB, a to bih preporučio da se izbegneJa bih radije gledao bolju tastaturu, kvalitet izrade i ekran, nego da li je RAM prosiriv. 16gb je sasvim dovoljno za vecinu korisnika za naredne 3-4 godine. Bolje neki polovan thinkpad, nego neki novi slabije izrade.
Lenovo V15 G3 IAP FULL HD sa TN panel i procesorom i5-1235U je 400 evra kakva su iskustva? Na Lenovo sajtu pise da postoji i sa IPS panelom , jel uspeo neko sa IPS panelom da upeca ovog lenova?
Na duze staze a i generalno mislim da mu je bitna sigurna masina bez obzira na sve, da za posao laptop uzme malo bolji, bar za 500e ako nista drugo. Imas teme ovde ako ti to ne iskace previse iz budzeta.Treba cale da kupi laptop, svidja mu se neki asus koji je video u prodavnici, msm da je asus-vivobook-go-15-e1504fa-nj889.
Inace se bavi advokaturom, dakle koristi dosta word, plus YouTube, Google, filmovi malo i to je to. Jel ovaj laptop ok za 38000? Jel mu zavrsava posao na duze staze, obzirom da je prosli lenovo koristio 8 god? Hvala.
За те паре немој ни бесплатно да узмеш.Treba cale da kupi laptop, svidja mu se neki asus koji je video u prodavnici, msm da je asus-vivobook-go-15-e1504fa-nj889.
Inace se bavi advokaturom, dakle koristi dosta word, plus YouTube, Google, filmovi malo i to je to. Jel ovaj laptop ok za 38000? Jel mu zavrsava posao na duze staze, obzirom da je prosli lenovo koristio 8 god? Hvala.
Ne razumem? Pitao sam za karakteristike?За те паре немој ни бесплатно да узмеш.
Pa jel ovaj bolji od ovog asusa sto sam pitao? I sta mislis vezano za karakteristike asusa jer je sad na akciji? Video si za sta caletu treba... HvalaZa 300 evra nemas neki izbor vidi ovaj 13 generacija https://www.eponuda.com/poslovni-la...-1315u-8gb-256gb-ssd-83a1007cya-cena-28270658
За 38.000 динара се не надај добром, барем када су нови лаптопови у питању.Ne razumem? Pitao sam za karakteristike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari