ZoNi je pomenuo multitab CrazyBrowser, koji je kompletno resenje za serf po internetu (i sto se tice popup). Posto ovih multitab browsera(koji zahtevaju prisustvo IE 5x i ie6) ima nekoliko (netcaptor, crazybrowser, myie, myie2, websurface) cini mi se da je najbolje uradjen MyIE2, mada su svi oni manje vise slicni i izvedeni jedni iz drugih.
U poslednjoj verziji pise da moze. Meni je tu neka druga funkcija pa nisam probao.da li moze da se u MyIE2 namesti da na srednje dugme (ili desno) otvara linkove u novom prozoru, kao sto umeju CrazyBrowser i NetCaptor??
Laki Strajk je napisao(la):Probao sam razne popup killere i na kraju zadržao ZeroPopup.
Nije loše ni pomenuto rešenje sa alternativnim multi-tab pretraživačima. U tom slučaju moja preporuka je FastBrowser. Nije besplatan kao MyIE ili CrazyBrowser ali je primetno bolji.
Mislio sam kao kompletan browser. Ovo sa grafikom jeste prednost, ali meni mnogo ne znači.DS9 je napisao(la):Da li mislis u smislu popup killer-a ili mislis da je fast browser generalno bolji od myie2. Ako je ovo drugo ne bih se sasvim slozio. Fast jeste definitivno kompletniji, ali neke od stvari mu ne funkcionisu kao u myie (npr. ne moze se pogledom na toolbar odmah videti da li se strana ucitava sa grafikom ili bez nje, sto je moguce kod myie2).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari