Šta je novo?

Potreban mi je neki dobar program za e-mail...

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
....resio sam da batalim M$ Outboom Express i da koristim nesto bolje, ali kako je plejada doticne vrste softvera, a ja kroz maglu vidim tu i tamo neki The Bat ili Eudoru a da ne bih mnogo lutao molim da neko u 2-3 crte ili crtice napise koji program predlaze 🙂

PocoMail

Probaj PocoMail...
Malen, brz, cool izgleda, ima dosta finih opcija (kacenje na server kao webmailom ), podrzava vise korisnika i vise naloga, filtriranje...

Najiskrenije preporuke
(Program je napisao Sarajlija Slaven Radic koji zivi i radi u Kanadi, a prosle godine je proglasen cini mi se za najbolji shareware uopste od strane PC Magazine-a)

http://www.pocomail.com

grunf

Ok, ali meni treba neki program koji nije busan k'o svajcarski sir...

Probaj Poco, koristim ga godinu dana i nisam naisao ni na kakve sigurnosne probleme...
Attachmente cuva odvojeno od poruka, a sve sumnjive poruke u startu mozes pobrisati direktnim kacenjem na server (kao webmail)...

grunf
ctp;

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ok, ali meni treba neki program koji nije busan k'o svajcarski sir...

E u tom slucaju najbolja ti je Eudora light 1.52

TO ti je za win3.11 16bit aplikacija i naravno ama bas nista ne startuje a i html ucitava kao obican txt.

Ma, TheBat! je zakon! I on cuva attachmente odvojeno od maila (ako tako hoces - nije neophodno!); mozes da vidis mail na serveru, da ga procitas (naravno, ne i attachmente), da ga obrises ili cak i da odgovoris... HTML poruke moze da cita kao obican text ili kao HTML, ali sa svojim, internim HTML viewerom (dakle, ne oslanja se na IE!); neogranicen broj accounta; najjaci filteri za prispele e-mailove (ukljucujuci i razlicito bojenje poruka od pojedinih osoba)... i skoro sve sto ti padne na pamet

Jedini nedostatak (mada ja to ne smatram nedostatkom!) je to sto mailove mozes da saljes samo kao cist text (nema html formatiranja) - jos jedan doprinos internoj bezbednosti e-mail programa (to znaci da nije moguce da se neki script uvuce u mail koji saljes!)

Dakle: pravi izbor je
TheBat! boom

Koristio sam TheBat! i zaista je sjajan. Ono sto mene zanima u vezi istog je kako exportovati poruke u Outlook Express? Meni to nije poslo za rukom!

ZoNi je napisao(la):
Ma, TheBat! je zakon!...

...Dakle: pravi izbor je
TheBat! boom
Quote sa ritlabs-a:
Note: You can win ,000 and a Sony DVD Player by just recommending The Bat! to a friend who does not use The Bat! yet.

Ma sve nam je jasno... 😀 😀 😀

p.s.
Salim se naravno, kUdtiHaEX je pitao za siguran se...ovaj, e-mail - a tu TheBat apsolutno nema premca...

Koristio sam Eudoru, ali od kako su poceli sa onim novim izgledom (ta poslednja verzija koja je bila dobra je bila za Win95) i urnisanjem dobrog....ciao, kao i Netscape, placenici bree

voyager je napisao(la):
Koristio sam TheBat! i zaista je sjajan. Ono sto mene zanima u vezi istog je kako exportovati poruke u Outlook Express? Meni to nije poslo za rukom!

Pa, nikad nisam koristio OE, ali mozda ovako: Tools - Export Messages - Message Files (.EML), ali nisam bas siguran...

Ides na Tools>Import Messages>Mailbox Import Wizard, selektujes Outlook Express 5.x (podrzava i OE 6), uputis ga na direktorijum gde su poruke, i gotovo...

export

Voyager je cini mi se pitao za export, a ne za import poruka...

Ups... izvinjavam se, al' ja mislio da je presao na Bat, pa ne zeli da se vraca 🙂

Nazad
Vrh Dno