Šta je novo?

Potreban leptop, nov do 1100e preprocite........

• Začetnik teme Začetnik teme BigBoy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

BigBoy

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
675
Potreban laptop, obavezno nov, cena oko 1100e.

Predlozite nesto kvalitetno za te pare.

Sta mislite o TOSHIBA SATELLITE A10-S129 za 1100e. Ili mozda nesto drugo?! Compaq, Dell, Hp, Sony VAIO.....?

Hvala u napred!

Ja ti mogu samo preporuciti da izbegavas Acer i Siemens-Fujitsu resenja. Po meni, Gericom je najisplativije resenje. Em su cene ok, em mozes da sastavis notebook prema svojim afinitetima...

Gericom je toliki fush da su Acer i FSC za njega pojam kvaliteta.

Tu Toshibu ne bih preporucio, konstrukcija maticne ploce je vrlo losa, naime, svaki jaci pritisak na deo ispod tastature ima vrlo los uticaj na njenu trajnost i naravno funkcionalnost.
Uglavnom, izbeci A10 po svaku cenu.
Generalno, ja bih uvek izbegao Toshibu. Mnogo skrtare na plastici, pa je ceo uredjaj jako mekan i ranjiv. U saradnji sa dizajnom MB sa pocetka price, lom je vrlo moguc.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Gericom je toliki fush da su Acer i FSC za njega pojam kvaliteta.

Lupetas za medalju, Acer bolji od Gericoma?!?!??! buahahahhahaha

Za te pare, samo Gericom...

Mozda za potapanje kupusa, velicinom i tezinom stvarno podseca na kamenu plocu 🙂

Pozdrav!

Ok ok Sasa a sta bi ti preporucio a da to nije T40.......

Gericom za svaku preporuku

Treba imati u vidu da je ovo ipak niza klasa kada su u pitanju laptop racunari, pa treba biti svestan njihovih nedostataka (inace, ko bi kupovao one od 3000e?!). Mene interesuje neki koji se izdvaja kvalitetom izrade. Manje vise performanse su tu negde....

Sutra kupujem neki (100%) tako da jos veceras mozete komentarisati i davati predloge.

Sta mislite o Compaq modelima?!

Samo izbegni Gericom i Toshibu.
Acer, HP/Compaq i Dell daju ok kvalitet (gde gericom nema sta da trazi) u kvalitetnom pakovanju (mana toshibe).
Mozda neki FSC, ali oni malo vuku ka Toshibama po mekoci.

Pozdrav!

XaN je napisao(la):
Ok ok Sasa a sta bi ti preporucio a da to nije T40.......

Sad tek videh.

Pa, ako ne moze T40, onda svakako T30 i nista drugo 😉

Pozdrav!

ACER je u proslom kvatrtalu najprodavaniji latop u americi cisto da se zna. Inace izbacili su Ferari seriju koja je fantasticna i inace mnogo su dobri. Tosiba klase A je djubre i tu nema price.
Dell je izbacio ovu katastrofa seriju metalik plave boje jer je plastika toliko losa i skripi kad se lap podize. Ko ne veruje neka proba da podigne dell jednom rukom a da ga pritom uhvati sa jedne strane. Ja nisam verovao kako je to lose uradjeno. HP se nesto ofucao sa ovom centrino serijom. Moja preporuka je apsolutno IBM!
Evo pogledaj(te) sta je acer napravio i to bas on a nije lako bilo dobiti licencu...
http://www.acer.com/APP/AKC/INTERNET/AACPubli.nsf/allDocs/RWPA7543A2C33E2699E88256DDC008047CE?OpenDocument

poz

Sta kazete za Fuji-Siemensa?

Acer je dobar sve u svemu...IBM je najbolji ali i najruzniji.Compaq ima prelepe modele.

Broz je napisao(la):
ACER je u proslom kvatrtalu najprodavaniji latop u americi cisto da se zna. Inace izbacili su Ferari seriju koja je fantasticna i inace mnogo su dobri.

Napravio je nesto slicno i Olympus, mju 400 pa sta ? 🙂
Nista nije bolji fotoaparat zbog toga.
Dale firme pare, FIAT-u za licencu i to je to da bi se njhov brand kapirao kao nesto viseg kvaliteta nego sto stvarno jeste.
Nikonu i IBM-u to nije potrebno, npr 😉

Pozdrav!

Ima neko iskustva sa Toshiba D widescreen modelima - jer istina da su "mekani" daj bre trazim neki jaci laptop i lomio sam se izmedju ova 2 modela [Toshiba D wide ili Fujitsu Simens Amilo D 1845] i konacno se odlucim Toshiba D wide [kao ima 17' monitor ali 64mb manje na grafici .... i sad ovde procitam da su oba ustvari sr**e...

Poslednja izmena:
🙂 Danas sam bio u jednoj firmi da kupim MB i tamo sam video SONY Vaio celeron 2.5GHz za 1100 EUR. Uporedjujuci sa ostalim izlozenim modelima ekran mu je fenomenalan (kazu Xbrite, zvuci sasavo ali...).Mozda malo sacekas ako daju novogodisnje snizenje...
Pozdrav !

kokolan shta mislis na Dell Inspiron XPS ili 9200 ? Shta svi mislite o ovome?

Nazad
Vrh Dno